2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست
نماز می خونی؟ 

از ۹ سالگی تا دو سال پیش ک ۲۱ بودم میخوندم واقعا هم نه فقط بخاطر اینک از واجباته فقط برا دل خودم میخوندم اما چون همیشه ته نمازم با خدا حرف میزدم همیشه هم گریع میکردم دگ نخوندم چون گریه که کنم بعدش خیلی اذیت میشم نه اینک بهونه باشه ولی خب اونجوری دگ نمیتونسم جلو گریمو بگیرم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجتم درمان بیماری مزمن بود  ازاین سختتر؟

اگ یه بیماری ای باشه که درمان نداشته باشه چی 💔 اون دیگ واقعا میشه معجزه😑

از ۹ سالگی تا دو سال پیش ک ۲۱ بودم میخوندم واقعا هم نه فقط بخاطر اینک از واجباته فقط برا دل خودم میخ ...

خوبه که ادم هر چقد گریه کنی با خدا  حرف بزنی تهش خالی میشی اگه می خوای  ببین وقتی نماز می خونی یعنی به یادشی نماز خیلی مهمه 

⸤ صبر ڪن ڪه وعده‌ے خداوند حق اسٺ..🤍🌱⸣🌕' فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّــهِ حَــقٌّ /الروم ٦٠'

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
انقدر دوست داره که اگه بفهمی نمیتونی تحمل کنی 

کاش فقط سلامتیمو بهم برگردونه تا بتونم زندگی کنم فقط همینو میخام ازش🙃💔 اگ دوسم داشت این لطفو در حقم میکرد ک هر لحظه درد نکشم🤧