2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست
خب الان شما برین همین کارایی که استارتر گفتن رو انجام بدین بعد اگه نتیجه نگرفتین چه واکنشی نشون میدی ...

بازم می‌خونیم ...نشد بازم می‌خونیم ...وقتی چیزیو خدا به آدم نده اون دیگه حتما به ضررمونه که نمیده...دلیلی برای بی اعتقادی و دوست نداشتن خدا نیست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یادش باش به یادته

به یادشم هیچکس ب اندازع من بیادش نیس چون من همیشه ادم تنهایی بودم نه با کسی درد و دل میکنم نه دردامو بکسی میگم نه اشکمو کسی دیده از بیرون خودمو قوی نشون میدم ولی از درون (: فقط خودش بوده ک همیشه اینا با اون بوده فقط🙃

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
خب الان شما برین همین کارایی که استارتر گفتن رو انجام بدین بعد اگه نتیجه نگرفتین چه واکنشی نشون میدی ...

هیچی میگم من خواستم خدا نداد چون اون خالق ماست پس به امور خیر و شر ما آگاه هست پس مصلحتم نبوده همین ولی من از چله ها خیلی حاجت گرفتم 

بازم می‌خونیم ...نشد بازم می‌خونیم ...وقتی چیزیو خدا به آدم نده اون دیگه حتما به ضررمونه که نمیده... ...

من دیدم که بعضی ها یه بار انجام میدن و نتیجه که نگرفتن از خدا زده میشن 

خیلی دیدم 

من دیدم که بعضی ها یه بار انجام میدن و نتیجه که نگرفتن از خدا زده میشن  خیلی دیدم

هر چیزی بوقتش عزیزم ...... خدا به وقتش ههمونو حاجت روا می‌کنه طبق برنامه‌ریزی خودش