2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم که بعضی ها یه بار انجام میدن و نتیجه که نگرفتن از خدا زده میشن  خیلی دیدم

پس اونا گفتن باید استغفرالله باید باید خدا حاجتمونو بده ولی من با امید میرم میخونم و میگم انشاالله که خدا اگه خیری توش باشه بهم بده

من خیلی دعا کردم دیگه چه قدر چند سال وقتی نمیشه نمیشه دیگه من که نمیتونم برم به جنگ خدا برمم زو ...

یه سری چیزا هست خدا به صلاحمونه که براورده نکنه 

بعدا به حکمتش میرسیم 

اما تو اینم امتحان کن 

یه سری چیزا هم هستن خدا به تاخیر میندازه تا صبر بندشچ بسنجه

هر چیزی بوقتش عزیزم ...... خدا به وقتش ههمونو حاجت روا می‌کنه طبق برنامه‌ریزی خودش

اون که بی شک خداوند هر چی که مصلحتمان باشد همون برامدن در پیش میگیره ان شاءالله خدا تمام آرزوهای بنده هاشو برآورده کنه همه بگین آمین از ته دل

همه ی ختم ها مجرب  تا وقتی که من امتحان نکرده باشم🙃

عزیزم اینجوری نگو داری تلقین منفی میکنی به خودت😥منم هیچوقت از هیچ ختمی حاجت نگرفتم ولی بارها برام پش اومده که خودم بعدا فهمیدم واقعا به صلاحم نبوده اون حاجتو بگیرم

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#