2777
2789
عنوان

بیاید خانوما 😓

202 بازدید | 25 پست

اونایی ک سنتی ازدواج کردین چجوری مهرش افتاد به دلتون ،من ازش بدم نمیادا ولی مهرش نمیوفته به دلم 

بیتابش نیستم اصلا ،تو مراحل اشنایی هستیم ،

حس میکنم داره تاثیر میذاره

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

زوذی زودی که مهر به دل نمی‌افته باید زمان بگذره و با محبت و احترام...

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج ما هم سنتی بود من قبل از اینکه بیاد خواستگاریم خوشم میومد ازش چون خوشتیپ بود و خوش چهره ولی ی درصدم فکر نمی‌کردم بیاد خواستگاریم همین که اومد خواستگاریم ی دل ن صد دل عاشقش شدم 

لا إله إلّا اللّه

راستشو بخوای ما فامیل بودیم همدیگرو میدیدم اما من همون روزی که اومد خواستگاری و دیدمش مهرش افتاد تو دلم

خدا لعنتش کنه کاش نمیفتاد منم مثل خودش بی خیال بودم الان😐

من تا موقع خطبه  عقد هیچ حسی نداشتم

پس منم طبیعیم ؟

دست دست میکنه برای جدی شدن منم یه رابطه از دست رفته داشتم مطمئنم عاشقش نخواهم شد ولی میدونم رفیق و همسر خوبی میشیم واسه هم ،ینی دو بار اومدن خواستگاری قرار بر اشنایی و مشاوره پیش از ازدواج شد ،الان اصلا از انتظار خسته شدم ،میترسم دیر بیاد جلو بازم هوایی شم واسه عشق سابقم 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
راستشو بخوای ما فامیل بودیم همدیگرو میدیدم اما من همون روزی که اومد خواستگاری و دیدمش مهرش افتاد تو ...

ای بابا چرا بیخیاله؟؟

زوذی زودی که مهر به دل نمی‌افته باید زمان بگذره و با محبت و احترام...

پس چرا خودش انقد عجله داره ،فک میکنه الان من باید عاشق سینه چاکش باشم در حالیکه واقعا حسی ندارم ،فقط انتخابم ۸۰درصد عاقلانه و ۲۰درصد دلیه 

پس منم طبیعیم ؟ دست دست میکنه برای جدی شدن منم یه رابطه از دست رفته داشتم مطمئنم عاشقش نخواهم شد ول ...

طبیعیه حالت، ولی نگران نباش کلاا ازدواج با اون عشق مشق های قبلش خیلی فرق داره همینکه سعی کنی با عقل انتخاب کنی به مرور زمان احساس خوبم برات ایجاد میشه به قول دوستمون با محبت و احترام علاقه هم میاد 

پس چرا خودش انقد عجله داره ،فک میکنه الان من باید عاشق سینه چاکش باشم در حالیکه واقعا حسی ندارم ،فقط ...

چند وقته باهمید؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

سعی کن بیشتر بشناسید همدیگه رو

این مدت اصلا سعی نکن حس خاصی بهش پیدا کنی چون هرچی بیشتر اصرار کنی روی یک‌چیزی، برات سخت تر میشه. احساس خودش کم کم بوجود میاد

به جاش سعی کن با خصوصیات همدیگه بیشتر آشنا بشید.همدیگه رو کشف کنید

اتفاقات جدید باهاش تجربه کن.‌مثلا باهاش برو یه جاهایی که خودتم تاحالا نرفتی. مثلا موزه. سینما. شهربازی.یا هرجای هیجان انگیز و جالبی که بشه چیزای جدید تجربه کرد

یه کار باحال بهت بگم. فیلمایی که دوس داری رو بهش معرفی کن دانلود کنه. یاخودت براش بریز تو فلش. که ببینه

بعد نظرشو بپرس و راجبش حرف بزنید

ازاونم بخواه این کارو بکنه

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
طبیعیه حالت، ولی نگران نباش کلاا ازدواج با اون عشق مشق های قبلش خیلی فرق داره همینکه سعی کنی با عقل ...

ممنونم عزیزم 

ای بابا چرا بیخیاله؟؟

زیاد به بند ابراز محبت نیست برعکس من خیلی برام مهمه و خب یکم سخته ازنظر خودش تو کاراش باید بفهمم دوستم دارع انگارمیمیره اگ نشون بده چون غرور داره شایدم تنبل نمیدونم😐

سعی کن بیشتر بشناسید همدیگه رو این مدت اصلا سعی نکن حس خاصی بهش پیدا کنی چون هرچی بیشتر اصرار کنی ر ...

چ کار جالبی 😍منم قبول دارم دلم میخواد تایم بگذرونم باهاش تا عادت کنیم اما بابام بعد دو بار بیرون رفتن غر غراش شروع شد سنگین شده بود باهام بعدم بهشون گفت بیرون رفتن بسه دیگ ،فقط یه بار اجازه داد بریم مشاوره ،الانم منتظر جلسه دومیم تو این مدت مجازی با هم ارتباط داشتیم اونم داره سرد میشخ ،چون ابراز علاقه ک نمیکنم چون اصلا علاقه ای ندارم 

پس چرا خودش انقد عجله داره ،فک میکنه الان من باید عاشق سینه چاکش باشم در حالیکه واقعا حسی ندارم ،فقط ...

بیخیال حساس نشو سعی کن خوب بشناسیش واخلاقاش دستت بیاد مردی که اهل زندگی باشه و خوش اخلاق کم کم علاقه هم به وجود میاد انشاالله