2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش متخصص مغز و اعصاب 

معمولا درمان قطعی نداره...

اما سعی کن چندماه یکبار داروهاشو با هماهنگی پزشکش عوض کنی... 

داروهاش والپرات سدیم هس...با چنتا قرص ویتامین... 

از شرکت های مختلف البته... متاسفانه تحریم هستیم و داروهای خارجیش نیس... ببر پیش یه دکتر خیلی خوب 

مث دکتربهنام منصوری... 

مطبش طهران هست خیابون گیشا ته خیابون آزمایش... ساختمان پزشکان،،. باید چندوقت قبل وقت بگیری... 

ایشون 6ماه ایران هستن 6ماه آمریکا

تماس بگیر با منشیش اگر ایران باشه که  بهت وقت میده...اگر نه که باید صبر کنی تا بیاد... خیلی دکتر عالی هست... میتونی از گوگل شمارشو بگیری،، 

مدام ببراز مغزش عکس برداری کن بهش برس... کم خوابی نداشته باشه،، پرخوری نکنه،، بزار بره ورزش کنه،،،

بهش اعتماد بنفس بده... روحیه شو بساز،، کلاس بفرستش 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
بله درمان میشن 

عزیزم چراوعده و امید واهی میدی با اعتماد کامل میگی

خوده دکترا هم میگن درمان قطعی نداره

شاید تشنج نکنه اما دست و پاش تیک عصبی میزنه... 

طرف بعداز 25 سال هنوز بهبود پیدا نکرده... 

زن 60 ساله ست... مراقب خوب داره،، پیش متخصصین خارج از ایران رفته،، بهبود کامل نداشته

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
تحت نظره کنترل شده،چرا تن تن داروهاش عوض کنه؟

عادت میکنه بدنش به این دارو ها... دیگه بی اثر میشه

بعدشم چاق میکنه

شما این اطلاعاتو از کجا دارین؟

تشریف بیارید دایرکت بهتون توضیح بدم عزیزم

عزیزم چراوعده و امید واهی میدی با اعتماد کامل میگی خوده دکترا هم میگن درمان قطعی نداره شاید تشنج ن ...

چون دخترم تشنج داشته و خوب شده 

چون دختر خالم داشته و خوب شده 

چون دختر پسر خالم داشته و خوب شده 

چون دوتا دیگه از دختر خاله هام داشتن و خوب شدن بدون دارو 

چون دختر دوستم ده سال پیش داشته و بعد دو سال برطرف شده و دارو مصرف نمیکنن .

اینا امید واهی هستن ؟ 

همه ک مث هم نیستن 

دکتر همون موقع هم ب من گف بعد دو سال اکثرا اگه تشنج نکنن و نوار سالم باشه درمان شدن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتردخترم پروفسور محولاتی تهران هستن   

♥️با افتخار معلم هستم ♥️