2777
2789
صرع یعنی فعالیت الکتریکی مغز میره بالا

بله عزیزم اینی که شما میفرمایید  اسم تخصصیش هست که پزشکا درموردش صحبت میکنن

اسم عامیانه ش چیزی که بنده گفتم،،

همیشه در اثر ضربه خون وارد مغز میشه

دورازجون یسریا فوت میکنن یسریا میرن توکما 

یسریاهم اگرخونریزی مغزی  شدید نباشه دچار صرع میشن... که مدام مغز واکنش نشون میده و باعث میشه فرد دچار صرع حالت اصلیش رو ازدست بده و تشنچ کنه 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ضربه به سرش وارد نشده که

خب چیشد؟ 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
تشن کامل داشته،دو بارم خفیف تحت نظره کنترل شده تهرانم،نزدیک دو ساله نداشتن خداروشکر

خب اونقدر شدید نیست که... چرا اولش نگفتی...ترسوندی منو دختر

ایشون که اگر اینطور باشه صرع نداره خداروشکر

خوبه زود متوجه شدید... 

بخدا من هربار به اقوام میگم بچه یه ذره از گله میفته زمین ببرید پیش دکترمغز واعصاب،، اتفاقه دیگه... یکبار اینکارو کن عوضش خیالت راحت میشه،، بچه بدنش حساسه نحیفه ضعیفه،،، 

خداروشکر که پسرت اونقدرام حالش وخیم نیست... خوش خیمه اینا با هماهنگی پزشک کنترل میشن و گاها هم سریع قطع دارو میشن...