2777
2789
عنوان

لرزش چشم نوزاد

4277 بازدید | 31 پست

سلام .دوستان کسی بوده در اطرافیانتون تو نوزادی لرزش چشم داشته باشه؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دختر خالم عنبیه چشماش میلرزید بعد بردنش دکتر دیدن غده تو سرشه و عملش کردن

حالا نمیدونم شما منظورتون کدوم قسمت چشمه که میلرزه

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

از لرزشها فیلم بگیر وقتی میبری چکاپ ماهانه نشون دکتر بده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خدانکنه چقدر زود استرس وارد میکنید  

عزيزم موضوع مهمه ،البته كه انشالله چيز مهمي نباشه ولي احتياط شرط عقله

إسهال ساده نيستش كه

اگر تشنج باشه ،هر بار كه اين اتفاق ميوفته يه سكل روي مغزش به جا ميزاره 

حتما با فيلم گرفته شده بايد بره پيش متخصص 

بله  انحراف  چشم داره  الان ۱۸سالشه خیلی بهترشده

لرزش چی ؟لرزشم داره؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچهای اریم ۲تا بچش لرزش چشم دارن، بیناییشون مشکلی نداره ولی واسه تمرکز به یک چیزی سرشون خیلی ریز تکون میدن تا درست ببینن. یکی ۱۰سال یکی ۱۸سال.  ولی تو نوزادی مگه لرزش متوجه میشن، همه نوزادها همشون چشماشون تکون میخوره دیگه

عزيزم موضوع مهمه ،البته كه انشالله چيز مهمي نباشه ولي احتياط شرط عقله إسهال ساده نيستش كه اگر ...

عزیزم مدام لرزش دارهر.از چهار ماهگی .دکترم بردم

بچهای اریم ۲تا بچش لرزش چشم دارن، بیناییشون مشکلی نداره ولی واسه تمرکز به یک چیزی سرشون خیلی ریز تکو ...

پسر منم سرشو موقع تمرکز تکون میده .تو درساشون مشکلی ندارن؟؟