2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلیی استرس دارم دهمم یعنی دارم سکته میکنم نمیدونستم معدل آوردن تو دبیرستان اینقدر سخته وگرنه با ...

ببین ازت خاهش میکنم سمت گوشی نرووو مرتب درستو بخون مرتب تست بزن

میدونم:(ولی مراقباش مال همون شهرن هر مدرسه ای کادر خودشو داره ک اگ آشنا باشی باهاشون اکیه

تو نهایی حوزه ها جا به جا میشه هیچکی تو مدرسه خودش نیست حالا واقعا نمیدونم خیلی استرس دارم خودمم😢💔

ببین ازت خاهش میکنم سمت گوشی نرووو مرتب درستو بخون مرتب تست بزن

نمیتونم واقعا دیگه حالم داره بد میشه رشتم تجربیه خیلی علاقه دارم به رشتم ولی سختیش داره دیوونم میکنهه الان چند وقته امتحان داشتم ۶ کیلو کم کردم بی‌خوابی شدید کشیدم الان دو روزه فقط گوشی بدستم اصلا نمیتونم طرف کتاب برم رشته ای هم که میخوام نیاز یه تلاش داره😢😭💔ریاضی و فیزیکمم ضعیفه😭

رشتم ریاضی،سال قبل تجریی دادم خوب نشد حالا کلن نمیتونم بمونن خونه دارم افسرده میشم فقط میگم برررمم

خوب بخون من یه نفر رو می‌شناختم تو اینستا ۶ سال پشت کنکور بود هنوززز داشت میخوند بدون هیچ افسردگی ای ساعت ۴ میخوند تا ۱۱ شب واقعا نمیدونستم چطور زنده مونده بودد😐💔

نمیتونم واقعا دیگه حالم داره بد میشه رشتم تجربیه خیلی علاقه دارم به رشتم ولی سختیش داره دیوونم میکنه ...

آخیییی عزیزمم♥️🥺

ببین ریاضی و فیزیک یطوریه ک باید هر روز تمرین کنی تست بزنی ک راه بیوفتی کلن همیشه سعی کن درسایی ک فردا قراره تدریس کنن رو یدور پیشخانی کنی تو خونه و بعدشم ک اومدی خونه درسایی ک اونروز یادگیرفتی رو مرور کن اینطوری خیلی خوب تو ذهنت میمونن و اینک تستتتتتتتت خیلی مهمه خیلی بزن

خوب بخون من یه نفر رو می‌شناختم تو اینستا ۶ سال پشت کنکور بود هنوززز داشت میخوند بدون هیچ افسردگی ای ...

مدرسه تیزهوشان بودم...اینقده درس خوندم قبلن ولی سال کنکورم مشکل پیش اومد واسم خراب شد:)الان کلن نمیتونم بمونم خونه ک بخونم