2777
2789
عه چه خوب که اهل اراکی  چند وقت دنبال یه اراکی میگردم ازش چند تا سوال بپرسم توی اینترنت میگفت ...

عزیزمم.از لحاظ امکانات گردشگری  ضعیفه متاسفانه 

شهر مهاجرپذیر و صنعتی هست برج و آپارتمان سازی داره زیاد میشه 

اما از لحاظ اماکن گردشگری هنوز کمبود هست 

دره گردو یا کوه سرخه مکان چندساله کوهنوردی وپیاده روی اراکی هاست اون  رو چند ساله دارن برنامه ریزی میکنن  ساخت و ساز و طرح تله‌کابین و پیست و ...دادن 

حالا کی انجام بشه الله اعلم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
از چه لحاظ رتبه سومه؟

کلی میگم اخلاق مردمش وسعتش بافت شهریش اصلا با کرمانشاه قابل قیاس نیست مردم کرمانشاه خیلی آرام ومضلومن مردم سنندج هم خیلی مهربون و خونگرمن .بچگی یک بار همدان رفتم بدترین خاطره سفر عمرم بود گفتم شاید اتفاقی بوده پیش آمده.چند سال پیش دوباره رفتم اما بازم خیلی خوشم نیامد.اما سنندج ومردمش رو خیلی دوست دارم.کرمانشاه هم بزرگی شهر تنوع محله ها و...رو دوست دارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.