2777
2789
والا ما خودمون همدانين مادرم اينا  اينطورين😂

منم گفتم همه اینطور نیستن دیگ😂😂

بستگی به ادمش داره بنظرم 

به شهر ربط نداره 

ما مثلا خسیس نیستیم خانوادگی 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدان و اراک و ...اصالت و تاریخچه اشون تا حکومت ماد هم میرسه 

همدان اکثریت فارس و بعد لر و ترک و کرد و ...هستن

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
جدا  اراک که توی قاجار به وجود اومد

شهر اراک یا سطانیه بله ولی محدوده این قسمت جز حکومت ماد بود

شهرهای اشتیان و  تفرش  زمین‌هایی که بهم وصل شدن و اراک رو ساختن از لحاظ تاریخی به اون زمان برمیگردن

ریشه گویش اراکی هنوز  یه سری  کلمات  مادی داره 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
شهر اراک یا سطانیه بله ولی محدوده این قسمت جز حکومت ماد بود شهرهای اشتیان و  تفرش  زمین‌ه ...

شنیده بودم اراکی ها گویش شون رو از دست دادن

تو اهل کجایی گلم 

دختری از دیار آفتاب ☀️
شنیده بودم اراکی ها گویش شون رو از دست دادن تو اهل کجایی گلم 

اراک 

قدیمی های اراک و روستایی ها هنوز حفظ کردند ولی نسل جدید مثل همه جای ایران فارسی گفتاری بدون  لهجه صحبت میکنن

اراک  قدیمی های اراک و روستایی ها هنوز حفظ کردند ولی نسل جدید مثل همه جای ایران فارسی گفتاری ب ...

عه چه خوب که اهل اراکی 

چند وقت دنبال یه اراکی میگردم ازش چند تا سوال بپرسم

توی اینترنت میگفتن امسال سال تحول اراک

میگن خیلی توش ساخت و ساز و برج سازی فعال

امکانات گردشگری و تفریحی هم انگار توش زیاد دارن میسازن 

انگار یه جایی که اسمش گردو اونجا دارن تفریحی میکنن 

چقدر از این حرف ها راسته؟

دختری از دیار آفتاب ☀️