2777
2789

بنظرتون بارداری تو چه سنی خوبه؟

خودتون چه سنی باردار شدین؟

از خاطرات حاملگی سوتی ها....بگید بخندیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بالای ۳۰ سالگی خوبه ولی خودم ۲۵ سالگی باردار شدم

من اولی رو سی باردار شدم الان دومی رو ۳۷ سالمه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

دوستم شوهرشو میدید اوووق میزد . از بوش حللش بهم میخورد 

وقتی زایمانش تموم  تو حال خودش نبود  دست منو کرد تو دهنش 

میخورد 😭تف 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من که اتفاقی باردار شدم

نمیدونستم باردارم تا نزدیک دو ماه

یه هفته قبل اینکه بفهمم خانواده شوهرم پرسیدن بچه نمیخواین بیارین

گفتم نه خوشم نمیاد زود بچه بیارم خیلی بی کلاسه😑

هیچی دیگه ۱۰روز بعد خبر حاملگی رو با خجالت بهشون دادیم😐😑