شوهرم بهم میگه تو نمیتونی نوزاد 20روزه خودت تنها نگه داری کنی از پسش برنمیای!!! چون بچه اولم مامانم کمکم بوده ولی ایندفعه تنهام... کسی مثل من بوده شرایطش...؟ چی به شوهرم بگم به نظرتون
اره بابا تو میتونی یعنی چی نمیتونم من بچه اولم دوماه پیش مامانم بودم بچه ی دوم از همون روز اول اوردم خونه خودم مامانم فقط ده روز اول بود چون سزارین بودم خودم تونستم چرا نتونی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره عزیزم حتما میتونی خدا هم کمکت میکنه اتفاقا یکی از فامیل های ما که دختر خیلی نازنازی بود بچه دومش رو دست تنها از نوزادی بزرگ کرد از بچه اولشم بهتر که مادرش کنارش بود
آره عزیزم حتما میتونی خدا هم کمکت میکنه اتفاقا یکی از فامیل های ما که دختر خیلی نازنازی بود بچه دومش ...
مرسی عزیزم.. آره منم بچه اولم تا سه ماه دست مامانم بود ولی این دومی باید خودم بزرگش کنم... خیلی نگران بودم که نتونم و کم بیارم... حرفای شوهرمم روم تاثیر میذاره... که هی میگه نمیتونی تو ضعیفی... در حالی که خیلی هم بدنم و روحیه ام قویه
اره بابا تو میتونی یعنی چی نمیتونم من بچه اولم دوماه پیش مامانم بودم بچه ی دوم از همون روز اول اوردم ...
خودم که میگم میتونم ولی از بس شوهرم مدام میگه تو نمیتونی تنهایی و ضعیفی... خیلی حرفاش روم تاثیر میذاره در حالی که از لحاظ جسمی خیلی هم قویم روحیه خوبی هم دارم . بچه اولم تا سه ماه مامانم کمکم بود شاید بخاطر این اینجوری فک میکنه
مرسی عزیزم 💕💕پس منم میتونم به نظرم آدم هیچ کاری رو نباید سخت بگیره
بله گلم سخت بود خیلی ولی گذشت الان دخترم ۹ سالشه پسرم ۵ الانم دارن بازی میکنن و سرو صدا گاهی دعوا🤣🤣خدا کمک میکنه گلم خیلی شلوغنولی نفسم به نفسشون بنده تنها دلیل حال خوب من تو این دنیا