2777
2789
عنوان

یک فیل.تر.شکن خوب سراغ دارم

211 بازدید | 16 پست

فیل.تر.شکن لنترن یا فانوس هم میگن دیروز نصب کردم عالی بود خداروشکر 

V2ray این هم خیلی خوبه چون سرور جدا تو تلگرام میفرستن و هر روز سرور جدید وصل میکنی کار میکنه  توی این کانال V2rayNG_Outline@  دیروز نصب کردم خیلی خوش حال شدم کار می‌کرد گفتم به شما هم معرفی کنم😍

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

منم همین و نصب کردم چجور باهاش کار کنم؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راهنمایی کنید

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

منم همین و نصب کردم چجور باهاش کار کنم؟

تو تلگرام همین آدرسی که نوشتم هم برنامشو گذاشته و هم روش استفاده ازش رو فیلم گرفته

میشه راهنمایی کنید

برات باید سرور بفرستن بعد سرور رو کپی کن .بزنی رو علامت مثبت بالا صفحه گزینه دومی نوشته کپی .سرور رو کپی کنی ......وقتی کپی کردی بزنی رو علامت تیک پایین کار میکنه

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
تو تلگرام همین آدرسی که نوشتم هم برنامشو گذاشته و هم روش استفاده ازش رو فیلم گرفته

مرسی 😣❤ 

میشه راهنمایی کنید

باید سرور جدا از اون آدرس کانال تلگرامی که نوشتم کپی کنی کنی بزنی داخلش روش کار باهاش رو تو اون کانال گذاشته

برات باید سرور بفرستن بعد سرور رو کپی کن .بزنی رو علامت مثبت بالا صفحه گزینه دومی نوشته کپی .سرور رو ...

وایییی ممنون 💜💜