2777
2789
عنوان

زخم آبله مرغون کی میره؟

2472 بازدید | 8 پست

وای من دارم خل میشم دیگه اون هفته جمعه شب رو پیشونیم قرمز شد و آبله مرغونم شروع شد ۲۴ سالمه و از داداشم گرفتم مریضیو

الان هفت هشت روزی گذشته جای زخمای صورتم نمیره شما میدونید چجوری میریزه اینا؟الان که خشک شده بکنم چال میشه؟خیلی میترسم این دوسه هفته م قرار بوده عقد و اینام باشه که کلا کنسل شد

توروخدا بیاید بگید چیکار کردید جای زخما زودتر رف 

خشک خشک شده ولی خب نمیره 😔😢

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
نه نکن خودش میره . اگه خیلی زخم بزرگی نباشه جاش نمیمونه ولی بزرگ باشه احتمالا بمونه

نمیکنم ولی مثلا صورتمو میشورم دستم میخوره بهش فقط همین

مثلا بزرگ یعنی چقد من سه تا زخمام قد دونه ی ماشِ این یعنی بزرگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیکنم ولی مثلا صورتمو میشورم دستم میخوره بهش فقط همین مثلا بزرگ یعنی چقد من سه تا زخمام قد دونه ی ...

نه دست خوردن مشکلی نداره . صورت من پر بود همشون رفتن یکیش یکم بزرگ بود یکم  جاش موند ولی اصلا مشخص نیس هیچ کس متوجه نمیشه

نه دست خوردن مشکلی نداره . صورت من پر بود همشون رفتن یکیش یکم بزرگ بود یکم  جاش موند ولی اصلا م ...

واقعا؟چقد طول کشید تا زخماتون خوب شد؟

اصلا دست نزن لیف نزن روش

بذار خودش بیافته

کرم مخصوص داره اونو بزن رو جوشا نرم بمونه خودش زودتر میافته

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نمیکنم ولی مثلا صورتمو میشورم دستم میخوره بهش فقط همین مثلا بزرگ یعنی چقد من سه تا زخمام قد دونه ی ...

استارتر زخمات کی خوب شدن؟ 

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤