2777
2789

یادش بخیر کلاس هفتم بودم 

میرفتم هیت محرم بود 

بعد اونجا رو یکی کراش زدم 😂😂هررر شب بکوب میرفتم هیت و تو مراسمات مذهبی میگفتم اره حتمن بریم ک بلکه اونو تو کوچه خیابون ببینم و جالب این بود ک میدیدمش😂😂😂😂همین جور گذشت منم یه دختر بچه تو دوران اوج نوسان احساسات سال ها و ماه ها میگذشت و من منتظر محرم بودم برم اونو ببینم از دور😐😂🤌

اگه فکر میکنین اوج حماقتم اینحاست سخت در اشتباهین😂😂😂

یبار یکی از همکلاسیام استوری گذاشته بود فلانی تولدت نبارم دیدم اوهو اوهو برگام این ک اونه😂بعد رفتم اکانت فیک زدم رفتم فالوش کردم بعد یبار استوری گذاشت من ریپلای زدم باورتون نمیشه چی شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂بعد یه ریپلای زدم اون سریع جواب داد گفت ن این اینجوریه تو نظرت اشتباهه 

بعد همین جور بحث کردیم 

اون یهو گفت تو آشنایی ؟اونا بود ک دلم ریخت گفتم خاک بر سرت😂😂😂😂

بعد گفت معرفی کن کنم یه اصل فیک دادم گفتم اسمم مهساعه ۱۸سالمه(اون ۲۰سالش بود و بشدتتت بیبی فیس بود هر جا وایمیستاد میزد تو چشم قیافش .چشم ابرو مشکی بود و اینا)

هیشکی از من تباه تر نیست و نخواهد بود✋😑

بای🚶🏻‍♀️

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بعد همین جور چت ما ادامه داشت  

کم کم گفت تو دیگ دوست منی و فلان 

خیلی راحت برخورد کرد و رید تو تصورات من......

بعد من گفتم بیخیال دو روز دیگه بای بای میکنم

بعد یبار بحث از دوست پسر داشتن شد گفت تو نداری؟میدونی را.ب.طه نداشتم باعث فلان بیماری میشه 

و اون لحظه من بودم که اون برام خورد شدبرای خودم تاسف خوردم😐با این کراش پیزوریم 

بعد گفتم اینجوری حرف نزن من بدم میاد دیگه نگفت یماه هی پیم میداد منم ج میدادم(کلن کرم داشتم)

اخر دیگه بعد یماه گفتم من مشکلی برام پیش اومده اف میزنم و برای همیشه اون اکانت رو پاک کردم 

الان ایشون ۱بچه دارن