2777
2789
عنوان

مشاوره درمان اضطراب استرس افسردگی

3945 بازدید | 31 پست

در ابتدا تایپیکم باعنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید. 40 صحفه اول تایپیک. 

اگر اهل عمل باشید نتیجه میگیرید.

.

برای مشاوره وقت قبلی  بگیرید، 

لطفا خصوصی پیام دهید.

هزینه دریافت می‌شود. 

در صورت کمبود هزینه تخفیفی لحاظ می‌شود.

‌ سایتم در حال احداث

آیدی ایتا ‌
@zohre_bagheri

کانالhttps://eitaa.com/shadinoosh

من سرچ کردم افسردگی نی نی سایت.  مطالب اولیه شما اومد برام .‌خیلی عالی بود خیلی خیلی.  من بچه شیر میدم هر لحظه که شیر بدم بهش شما میاید تو ذهنم دعاتون میکنم .‌میخوام شروع کنم از فردا کارایی که گفتید انجام بدم .دعا کنید نتیجه بگیرم . 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیسانس علوم تربیتی و محقق هستم

عزیزم شما علوم تربیتی هستی ؟ من یه سوال داشتم 

من مدرک دیپلم دارم ، توی یکی از شهر ها دانشگاه آزاد کاردانی و کارشناسی ناپیوسته آموزش و پرورش ابتدایی داره 

یکی از شهر های دیگه کارشناسی پیوسته علوم تربیتی داره ، خودم دلم میخواد توی شهر دومی درس بخونم ولی برام سوال شد اول اینکه فرق این دو تا رشته چیه؟ دوم اینکه اگر من علوم تربیتی گرایش پیش دبستان و دبستان انتخاب کنم ، اگر روزی مثلاً برای مربی امور تربیتی نیرو خواستن و از لیسانس و ‌ فوق لیسانس علوم تربیتی نیرو برمیدارن آیا باز هم شامل من میشه یا نه باید مثلاً گرایش تکنولوژی آموزشی بوده باشم تا این آزمون رو بتونم شرکت کنم 

عزیزم شما علوم تربیتی هستی ؟ من یه سوال داشتم  من مدرک دیپلم دارم ، توی یکی از شهر ها دانشگاه ...

سلام عزیزم بله من علوم تربیتی حوندم. علوم تربیتی 4 شاخه میشه یکیش تکنولوژی آموزشی یکیش

آموزش ابتدایی

اون دوتا رو یادم نیست. 

من تکنولوژی آموزشی بودم. استخدام ها شو  چی به چیه درست اطلاع ندارم. آموزش و پرورش هر شهر مشاور  داره که رایگان این سوالات شما رو جواب میدن زنگ برنید بگید در مورد رشته های دانشگاهی سوال دارم دقیق راهنمایی میکنن

من دخترم ۶ سالشه ترس از تنها بودن در محیط بسته داره مثل اتاق دستشویی و گاهی زیاد پلک میزنه منو راهن ...

ایشون جسمی صعیف هستن اول تقویت غذایی بعد تحرک. و شادی در خونه با پارک. بازی باهنسنهاش. کانالی در ایتا دارم هرچی لازمه برای شخصی که آروم نیست اونجا نوشتم. هرچه یه   روانشناس بخواد بگه من نوشتم. برای تغذیه‌اش هزینه کنید.

کانالم در ایتا 

@shadinoosh