2777
2789

لایک

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام سواله چرا بعضیا همش میگن لایک کنید منو ؟!!!!!

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
خیلی برام سواله چرا بعضیا همش میگن لایک کنید منو ؟!!!!!

براک بعد بیام بخونم😐

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
براک بعد بیام بخونم😐

متوجه نمیشم عزیز من عضویتم تازه اس خیلی وقت نیست این جا ام

دلیلش رو نمی دونم اگه می دونی بگو

اگرم نمی خوای ایسگا نکن ممنون 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

راستش من یه دوره ۴ماهه ولم کرد رفت کلی دعا معاخوندم برنگشت حتی از دعانویس دعا گدفتم نیومد سراغم ولی واقعا اعتقادیم ب دعانویسی نداشتم وهمینطور به شمع تراپی هم اعتقادنداشتم اما ۲هفته که ازشمع تراپی گذشت خودش برگشت 

راستش من یه دوره ۴ماهه ولم کرد رفت کلی دعا معاخوندم برنگشت حتی از دعانویس دعا گدفتم نیومد سراغم ولی ...

کی برات انجام داد؟

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰