2777
2789

مثلا چیکار کردید که پوستتون شفاف شده و....

من خودم صورتم پر جوش بود رفتم دکتر گیاهی بهم دمنوش و کرم داد واقعا نمیدونم چیه که بگم

ازشم پرسیدم اب برنجو اب سیب زمینی..... برای پوست چطوره گفت خوبن فقط حواستو جم کن زیر چشت نزنی 

الان پوستم خیلی بهتر از قبل شده و هنوز درمانمو ادامه میدم

اها واسه تغذیمم گف اصن چیزایی که با شیر درست میشع رو نخورم 

گوشت گاو اب یخ خوراکیا. سرخ کردنی  ترشی نخورم

راستی ریزش ابروم گرفتم کسی میدونه چیکار کنم که خودشم ازش نتیجه دیده باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پر پشت شدن ابرو سرم تقویت ابرو سریتا خیلی رو من جوابگو بود

سه دوره روزی دوبار مصرف کردم برگشت هم نداشت

برای روشن شدن پوست من از اسکراپ پرایم و سرم ویتامین سی گارنیه استفاده میکنم نتیجه میده

البته هنوز قطع نکردم ببینم برگشت دارن یا ن

برا ریزش ابرو فقط روغن کرچک هر شب قبل خواب بزن زود پر میشن

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

مرطوب کننده و ابرسان

بالم لب

بلک ماسک

ماسک عسل و دارچین

مصرف میوه و سبزیجات

پوشیدن جوراب تو زمستون

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
پوستم شفافه از چیز خاصی استفاده نمیکنم ام راستی چرا میگن زیر چشم بده بزنی؟🧐

ژنت خوبهه😩😂خوشبحالت 

چون پوست زیر چشم حساسه و نازک واسه همین میگن به چشمتم خیلی دست نزن ممکنه چروک بشه یا مویرگاش جر بخوره...

واسه جای جوشام از عسل و جوش شیرین استفاده کروم زدم خوب بود جای جوشامو برد 

بعد ژل سبوما که عالی بود برای جای جوش که دو سال پیش ۷۰ تومن گرفتم الان دیگه خدا میدونه چقده