2777
2789

سلام خانما خواهرم یه دوست داره 14 سالشه زیاد صمیمی نیستن ولی این دختره به آجیم گفته از راننده سرویسشون خوشش میاد مرده هم 40 سالشه به هم زنگ میزدن نامه میدادن مثل اینکه دوستاش بهش میگفتن مرده و ول کن زن و بچش دل میکنه بیاد تو رو بگیره تو 14 سالته مامانش دفتر خاطراتش که راجب مرده نوشته و نامش که توش گفته دوست دارم پیدا کرده یک هفته تنبیه بود گفت نباید باش حرف بزنی ولی دوست آجیم هنوز داره ادامه میده اونروز به افتخار هم داد میزد عشقم و دیدم یواشکی مردی که 40 سالشه دو تا بچه داره و میبینه میگه دوسش دارم😨😨خانما به دینم به پیامبر قسم میخوره راسته خواهرم باهاش قطع ارتباط کرده ولی دلم برای دختره میسوزه ایندش خراب شد مرده از سرویس دانش آموزان اخراج کردن ولی بازم همو میبینن مرده هم انگار بدش نمیاد اونم گفت بدون صدات من میمیرم😳😥چیکار کنم نمیخوام با همچین دختری ارتباط داشته باشه خواهرم لطفا کمکمم کنیددد😖😢

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

کلاس نهمه همسن خواهرم آجیم گفت درسش افت کرده بخاطر مردهههه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میگی. صمیمی نیستن پس یعنی ارتباط ندارن باهم 

دلیلی برای نگرانی نیست

شما بهتره خودت اذیت نکنی عزیزم بخاطر تربیت بچه مردم 

پدر مادرش بهتر میدونن چ رفتاری داشته باشن 

امیدوارم بهترین رفتارو داشته باشن چون سنش جوریه ک این چیزا براشون هیجان داره ولی تهش هیچی نیست

بسم الله 😐😐 

بچه ها دارن به کدام سوو چنین شتابان میرن جدی؟؟ 😐

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یادش بخیر منم‌ وقتی راهنمایی بودم این قضیه واسه یکی از همکلاسیا اتفاق افتاده بود😑با مرد متاهل تو رابطه بود و زن و دختر مردِ اومدن دم مدرسه داد و بیداد کردن..الان دختره خودش ازدواج کرده و بچه داره

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔