سلام خوشگلا. کیش چطوره برا خرداد ماه اینا آب و هواش و اینا . بعد اینکه هتل ها شبی چقد میگیرن؟ هتل کوروش رو شنیدم میگن خوبه دیگ نمیدونم . یه هتل تمیز و شیک و لاکچری با قیمت ن چندان گرون و مناسب کدوم هتله و چقد میگیره؟کسی رفته میدونه ؟
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عع چه خوب والا کاش میشد همین قیمتا باشه ما که دو نفریم برا چهار روز هم خوبه بریم
یه شب برید عالیه اون موقع هم چون هوا گرم هست هتل ها تخفیف دارن...برید تفریحات دریایی و پاراسل و کشتی شبانه و سافاری..تمام ..جنگ شبانه و دلفین چ بقیه افتضاح نرید..خرید هم در حد معمولی هست چیز خاصی ندارن یه خیابون هست چند تا پاساژ هست اون خیابون برید خرید هم میکنید قیمت ها هم مناسب هست...ایوان مرواید راسته رستوران ها یه کبابی هست بناب کبابی غذاهاش خوبه ..پاساژ زیتون و مروارید خوبن پاساژ پانیذ اینا خوبه با سی و خورده ای میتونید عالی برید و برگردین.