2777
2789

سلام خوشگلا. کیش چطوره برا خرداد ماه اینا آب و هواش و اینا . بعد اینکه هتل ها شبی چقد میگیرن؟ هتل کوروش رو شنیدم میگن خوبه دیگ نمی‌دونم . یه هتل تمیز و شیک و لاکچری با قیمت ن چندان گرون و مناسب کدوم هتله و چقد میگیره؟کسی رفته می‌دونه ؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

راستی هزینه بلیط هوایپما نفری چقدره من تا حالا نرفتم نمی‌دونم 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنمه خرداد الانا باید بری

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
خرداد گرمه. الان خوبه

آها هتل چی هزینه ش چقده

جهنمه خرداد الانا باید بری

ای وای 🥺☹️آخه اون موقع میریم خونه خودمون بعد عروسی خواستیم بریم ماه عسل🥺

کوروش ب مرکز خریدا دوره من دوسش ندارم من ماه قبل هتل پارمیدا بودم با قیمتی ک ما دادیم راضی بودم عااااالیه کیش ب نظرم هر فصلی بری خوبه کیش چون من عاشقشم انقدر دلم میخواد بازبرم

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
راستی هزینه بلیط هوایپما نفری چقدره من تا حالا نرفتم نمی‌دونم 

میتونی سر سایت علی بابا چک کنی

من قشم و ترجیح می دم چون بیش تر جای خفن طبیعی داره البته کیش تفریح هاش خوبه برا ریلکس کردن هم خیلی خوبه

خرداد ماه گرمه...نهایتا خواستی بیای تا نیمه اردیبهشت خوبه هوا.دیکه بعدش گرم و شرجیه

آها پس اردیبهشت . ایشالله جورش کنم اردیبهشت بیام

کوروش ب مرکز خریدا دوره من دوسش ندارم من ماه قبل هتل پارمیدا بودم با قیمتی ک ما دادیم راضی بودم عااا ...

هزینه ش چقدره این هتل ؟ برا بلیط چقد دادید نفری

ما آذر ماه رفتیم هتل  پنج ستاره میراژ چهار شب حدودا هشت و نیم شد میراژ زیاد جالب نبود...جنگ شبانه هاش افتضاح پارک دلفین ها افتضاح...تفریحات دریایی عالی...رستوران میر مهنا گرون و افتضاح...پاساژها در حد معمولی ..غذاهای ایوان مروارید بد نبود راسته رستوران هاست...دم ب دقیقه میخان عکاسی کن و دولت بگیرن که خیلی بده و......هوا هم کاملا تابستانی بود آذر ماه و اینکه کشتی هم عالی بود تام تاپ بود انگار اسمش..یه جزیره کوچیک که به همه جا نزدیکه و هزینه تاکسی ها از 25تومن کمترین مسیر شروع میشه تا بالا....در کل بد نبود و زیاد خوب نبود

میتونی سر سایت علی بابا چک کنی من قشم و ترجیح می دم چون بیش تر جای خفن طبیعی داره البته کیش تفریح ه ...

مرسی عزیزم