2777
2789
عنوان

تایپک حاملم تو سن ۱۴سالگی

1588 بازدید | 70 پست

وای وای وای جر دادین بدبختو ‌گفته جکار کنم گفته کمک کنید  راهنمایی، نکته ای، چیزی درباره بارداری دارید بگید ندلرید دیگع چتونننه یه عالمه حس بد ب خودشو و وحودشو بچش دادید بهش .چه توهینای  که نکردید ب خودش و خانوادش .

انگاز حالا با حرفای  شما الان اون بچه برمیگرده به کمر باباش ‌اسی هم میره خونه ننش .‌

یاد بگیریم مسئله رو حل گنیم نه صورت مسئله پاک کنیم .(نظر شخصی من اینکه دختر زیر بیست ازواج نکنه و عجله نکنه و خوشی کنه  امااسی  از ما نظر نخواست که چه سنی برا ازدواج و بارداری خوبه)انقد راحت زخم زبون نزنید

کاربری سوممه 😑😒

حالا من نخوندمش ولی طفلی هم راضی نبوده به زور شوهرش دادن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تو اون تاپیک بودم دلم برا اسی سوخت طفلی خودش بی گناه بود ی عالمه هم سرکوفت شنید

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

میشه لینک تاپیکشو بذاری لطفا؟! 

وای خدایا چرا اینکارارو میکنن مگه خودش خواسته توی این سن ازدواج کنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اگه بچه رو به دنیا بیاره هم زندگی خودشو خراب میکنه هم زندگی اون بچه رو!!

اگه هم کمک میخواست نباید سنشو میزد 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

خوب چه کمکی کنن بهش.خودش دنبال جنجاله تاپیک میزنه...

اگه راهنمایی میخواد سنشو نگه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........