2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید :)

280 بازدید | 11 پست

اگه ی سیم کارت و که به نام خودم نیستو بسوزونمش بعد سیم کارتی که به نام طرف هس اون میتونه با همون شماره دوباره سیم کارت بگیره 

منظورم از سوختنش همون از بین بردنشه😐لطفا بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی مزاحم تلفنی دارم با هر شماره ای زنگ میزنه اگه به بابام یا مامانم بگم میگن کرم از خودته😐💔

وای حالا چیز مهمی نیست بلاک کن به کسی هم نگو 😐اگر هم فهمیدن بگو چیز مهمی نبود خودم بلاک کردم انقد ازین مزاحما هست فک نمی‌کردم مهم باشه یا خجالت کشیدم بگم تقصیر خودتونه از اول با من راحت نبودین. خودت ناراحت نکن بابا😂

وای حالا چیز مهمی نیست بلاک کن به کسی هم نگو 😐اگر هم فهمیدن بگو چیز مهمی نبود خودم بلاک کردم انقد ا ...

بدبختی یکی دوتا نیس که با شماره های مجازی زنگ میزنه تو واتساپ تلگرام اینستا روبیکا ایتا همه جا پیم میده.      😂بیکارن؟ مزاحم تلفنی و فقط کم داشتم

بگوفقط یکباردیگه مزاحم بشی به پلیس فتا شکایت میکنم دیگه خودت میدونی بااونا عوضی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بگوفقط یکباردیگه مزاحم بشی به پلیس فتا شکایت میکنم دیگه خودت میدونی بااونا عوضی 

هر چی از دهنم در اومده بهش گفتم. اونم فقط میگه هیچ غلطی نمیتونی بکنی. به نظرم باید شکایت کنم از دستش

هر چی از دهنم در اومده بهش گفتم. اونم فقط میگه هیچ غلطی نمیتونی بکنی. به نظرم باید شکایت کنم از دستش

اره ،پنهانی ازخانواده ات میتونی وحتما اینکاروبکن تاارامش پیداکنی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه