2777
2789

ادمین اینستاگرام سیسمونی فروشی می‌خوام بشم 

درآمد گفته هرچی تو اینستا فروختی توهم سود خودت بردار من نمیدونم چحوریه بعد اینترنت هم خودش برام می‌فرسته میخواد جواب مشتری بدم توضیح بدم اینا 

خودش ۱۷ساله اینه کارش خیلی مسلط 

بعد اگه بگم بیمه می‌کنه منو که به سابقه کاریم اضافه بشه 

خودم بنظرم خوبه کارش چون هم درآمد دارم هم میتونم تو وقت خالی خیلی کارا بکنم برای پیشرفت خودم 

مثلا انگلیسی بخونم ،دانشگاه برم ،برم ی مهارت یاد بگیرم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ادمینی انقد سخته فک نکنم وقت کنی، البته اینم بگم اگ برا ارتقا پیج باشه سختترم میشه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شغل خیلی خوبی هست باید زیاد تبلیغ کنی و اینا 

و بیمه نداره ولی تو خونه ای و راحت کار میکنی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب الان سوالت چیه

ادمین بودن چجوریه حقوقش چقدره 

شرایط کاری خوبیه یا نه ؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

گلم شغل خیلی خوبی هست باید زیاد تبلیغ کنی و اینا  و بیمه نداره ولی تو خونه ای و راحت کار میکنی ...

بخوام بهش بگم بیمه می‌کنه 

چجوری تبلیغ کنم من هیچی نمی‌دونم

بخوام بهش بگم بیمه می‌کنه  چجوری تبلیغ کنم من هیچی نمی‌دونم

خوب گلم تو پیجها بگرد کامنت بزار، فالورها تو زیاد کن به بلاگرها بده تبلیغ کنن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ادمینی انقد سخته فک نکنم وقت کنی، البته اینم بگم اگ برا ارتقا پیج باشه سختترم میشه

واقعا سخته 

خودش پیج چند کا فالور بهم میده برای تبلیغ کردن ادمین بودن 

من از این دید بهش نگاه کردم کار راحتیه نیاز به رفت آمد و... نداره کنارش میتونم چندتا کارو هم زمان انجام بدم خودمم پیشرفت کنم 

ادمین بودن چجوریه حقوقش چقدره  شرایط کاری خوبیه یا نه ؟

باید بلد باشی 

تولید محتوا میخواد 

باید الگوریتم اینستا رو بلد باشی 

همینجوری کشکی ک نمیشع 

اینجوری امار پیجشو میاری پایین زود ردت میکنه 

خوب گلم تو پیجها بگرد کامنت بزار، فالورها تو زیاد کن به بلاگرها بده تبلیغ کنن

اهان ممنون مرسی 

باید بلد باشی  تولید محتوا میخواد  باید الگوریتم اینستا رو بلد باشی  همینجوری کشکی ...

نه تولید محتوا بلدم نه الگوریتم اینستا میدونم چیه 

صفر صفرم  چجورییی یاد بگیرم به این پول و درآمد احتیاج دارم 

نه تولید محتوا بلدم نه الگوریتم اینستا میدونم چیه  صفر صفرم  چجورییی یاد بگیرم به این پول ...

اموزش باید ببینی 

فعلا سرچ کن از همین رایگانا بخونو ببین ک خیلی پرت نباشی یه چیز گفت بدونی چی میگه 

اموزش باید ببینی  فعلا سرچ کن از همین رایگانا بخونو ببین ک خیلی پرت نباشی یه چیز گفت بدونی چی ...

اموزش ادمینی ؟

الان این همه آدم تو اینستا درآمد دارن پیج دارن دوره دیدن ؟