2777
2789
عنوان

ناهار شما چی دارین؟ 😁🌷

193 بازدید | 16 پست

میخوام ناهار برنج مرغ درست کنم البته الان که خواهرم کلاس مجازیه بعد کلاسش بیاد سیب زمینی میخوره😐دخترم 1 سالشه عاشق پنیره بزارمش ناهار و شام هم پنیر میخوره😶مامانم که نمیتونه چیزی بخوره برای ناهار بابام هم که میره تخم مرغ بخوره😑چی درست کنم که همشون بیان بخورن یکیشون یچی دیگه نخوره؟! 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ.ماپیتزا

خوبه ما که هر کدوممون یکیش میره سر یه غذایی یکی نیست دخترم و از سر یخچال بیاره گیر میده به پنیرا  

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
ببین چه غذایی همشون دوست دارن.همون بپز.ماکه سلیقه ی اونا نمی دونیم

همه چی دوست دارن هر چی باشه گرسنه باشن میان میخورن😁

نمیدونم هنو تو رختخوابم

خوش بحالت من پاشدم دارم ظرف صبحونه و میشورم😣

اصلا حسش نیست خواب دیدم شوهرم خیانت کرده با گریه پاشدم زنگ زدم باهاش حرف زدم می‌خوام برم خونه مامانم

وای چه بد

همه چی دوست دارن هر چی باشه گرسنه باشن میان میخورن😁

عزیزم خونه باید نظم داشته باشه ناهار ساعت مشخص داشته باشه میان وعده مشخص باشه تا هر کی سراغ یه چی نره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
عزیزم خونه باید نظم داشته باشه ناهار ساعت مشخص داشته باشه میان وعده مشخص باشه تا هر کی سراغ یه چی نر ...

درسته اتفاقا درست میکنم کسی نمیخوره اگه هم بخورن یکی بهونه میگیره اون‌یکی یه چی دیگه میخواد

درسته اتفاقا درست میکنم کسی نمیخوره اگه هم بخورن یکی بهونه میگیره اون‌یکی یه چی دیگه میخواد

خب چه اشکالی داره میان وعده به کی پنیر بده به یکی سیب زمینی به یکی تخم مرغ بعد ناهارو با هم بخورین

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خب چه اشکالی داره میان وعده به کی پنیر بده به یکی سیب زمینی به یکی تخم مرغ بعد ناهارو با هم بخورین

آره باید همینکارو کنم