2777
2789

اگر ممکنه چند تا تاپیک قبل من رو بخونید تا ماجرا روشن بشه. 

اصل ماجرا اینه که دارم جدا میشم می‌خوام علت رفتارش رو بدونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

. اول از مشکل خودم میگم من واژنیسموس بودم. درمان مشکلم طولانی شد و البته خود همسرم هم روز آخر گفت تو از نظر جنسی کم نبودی. 

مشکل بعدی من این بوده که شاید در طول یه هفته یه وعده ظرفا رو هم جمع میشد یا یه وعده غذا نپخته بودم. 

خب حالا همسرم میگه حسی بهت ندارم. 

میگه سرکار نمی‌رم چون تو انگیزه من نیستی. 

میگه مانع پیشرفت منی. .

خلاصه همه ایرادات خودش رو میگه باعثش تویی

خب با توجه به مشکلت یه جور دیگه همسرت رو گرم نگه دار 

اون مشکل حل شده.  الان اون مشکل رو ندارم 

مشکل الان اینه که  هر مشکلی که خودش داره مثلا ایشون چهار ساله سر کار نمیره میگه اینم تقصیر تو هست. 

یا اصلا طی این همه سال ما مسافرت نرفتیم خرید و تفریح به زور اینا از روز نامزدی همین بوده.  تو یک سال و نیم نامزدی منو یه کافی شاپ نبرد. یه رستوران نبرد یه خرید نبرد. تولدم  که توی عقد بود یک کیک کوچیک نخرید حتی. هیچی هیچی هیچی. 

و میگه همه اینا تقصیر تو هست و اشکالات خودش هم میگه کم تجربگی 

شوهرت چند سالشه؟ احتمالا تو رابطه جنسی مشکل پیدا کردید یا زندگیت براش تکراری شده

اتفاقا تو این مدت اخیر مشکل جنسی مون حل شده بازم همونه. 

تکراری بودن زندگی هم بخاطر خودشه اصلا نه اهل تفریح و مسافرته نه خرید. 

نه هم می‌ره سرکار که بشه یه تنوع.

نه هم پول زیاد داره که بتونه خوراکی و لباس و... عالی تهیه کنه 

خب این زندگی معلومه تکراری میشه.  

ولی تقصیر من چیه که این اهل تفریح نیست اهل کار نیست. 

البته خودش میگه اینا هم تقصیر تو هست. 

اتفاقا تو این مدت اخیر مشکل جنسی مون حل شده بازم همونه.  تکراری بودن زندگی هم بخاطر خودشه اصلا ...

خب انتظار داری خودش مقصر بدونه کاملا عادیه که تو رو متهم کنه. واقعا دلت به چی این خوش کردی مردی که سرکار نره زن رو پیر میکنه شوهر من ی روز ساعت ۱۲ظهر بره مغازش من انقد غر میزنم اصلا طاقت نمیارم پرتش میکنم بیرون .بشین باهاش جدی حرف بزن واسش شرط بزار 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
خب انتظار داری خودش مقصر بدونه کاملا عادیه که تو رو متهم کنه. واقعا دلت به چی این خوش کردی مردی که س ...

دلت خوشه. 

با این وضع میگه هزاران نفر با من خوشبختن تو نیستی برو خونه بابات. . 

با همه چیز اون ساختم یه اعتراض کوچیک حتی با مادر خودم یا خودش نکردم. 

حالا اونه که میخواد از من جدا بشه.  

دلم از کارش خیلیییی شکسته من بهش ظلمی نکرده بودم که اینطور بخواد با من رفتار کنه. 

حتی الان که الانه هم کوووچکترین بی احترامی از من ندیده.  

ولی اون تا دلت بخواد منو تحقیر کرده جلو مشاور حتی. 

خب انتظار داری خودش مقصر بدونه کاملا عادیه که تو رو متهم کنه. واقعا دلت به چی این خوش کردی مردی که س ...

اون اصلا یه زنگ نزده بگه حالت چطوره شما میگی شرط 

اینقدر اینجور رفتار کرده فکر میکنم نکنه حق با اون هست و من ناخواسته زندگیش رو نابود کردم.  

دلم خیلی خیلی از این موضوع گرفته 

ولی از خود طلاق راضی ام نمی‌خوام با این آدم باشم دیگه. 

دلت خوشه.   با این وضع میگه هزاران نفر با من خوشبختن تو نیستی برو خونه بابات. .  با ...

ببخشید که اینو میگم حماقت نکن در حق خودت احساس میکنم زن احساساتی باشی اگر بچه نداری سریع خودت نجات بده از زندگی بخدا بعد بچه مردها بدتر میشن اون وقت تو میمونی با یه بچه ک دست و بالت بسته و باید بسوزی و بسازی من جای شما باشم مهریه میزارم اجرا میشینم خونم اصلا درخواست طلاق نده که هیچی بهت نمیرسه منتطر باش خودش درخواست طلاق بده

اون اصلا یه زنگ نزده بگه حالت چطوره شما میگی شرط  اینقدر اینجور رفتار کرده فکر میکنم نکنه ح ...

مشخصه دوسش داری و وابستشی ولی قبول کن که اون دیگ شمارو نمیخواد و موندن تو این زندگی فقط تورو نابود میکنه از نطر روحی ...