2777
2789
آنقدر از مهریه بدم میاد زن مگه کالا که براش قیمت بزارن 😔 هزارتا ازدواج سر همین مسله بهم خورده تا ال ...

زن مگ کالاست؟اغا این چرتو پرتا چیه جلویه پسرا میگین جمع کنین خودتونو 

مهریه پشتوانه زنه خوبه ک ما ایرانیا رسم گرفتن مهریه قبل عقدو نداریم وگرن دخترا خودشونو میکشتن ببین چنتا زن هستن ک مهریشونواز شوهرشون تاحالا گرفتن؟ مردی ک حاضر نباشه۴ تا سک بیشتر مهر کنه بهتر ک بره مهریه حق زنه زن بایدقبل عقد کامللل بگیره زن باید هرماههه از شوهرش نفقه کاملللل بگیره عجبا خانوما خواهشا ن خودتون این چرندیاتو بگین ن بزارین اقایون باور کنن زن پیش خدا اینقد ارزشششش داره ومرد قبل ازدواج  برای داشتنش بایددد هزینه کنه حتی توی قانون خدایی و حتی نظامیم جهیزیه وظیفه عروس نیست مرد اگ زنشو بخواد بایددددد شرایط مطلوب زندگیو فراهم کنه برای زنش وگرنه هیچچچچ حقی نداره ک حتی ب دختر دستتت بزنه دوست من اصرافین هست میگ دخترو ک میخوان ببرن از سرتا پا طلاو بهترین عروسیو و خونه و چه جهازییییی میدن پسرا همشونم زن دوستو احترام زنشونو حفظ میکن یه عدم مث شما میگن زن چون مهریه داره کالاست گلم همچی از فکر ادمه 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅😅  نه ولی من اصلا پول طرف برام مهم نیست ...همینکه چشم پاک .وفادار .برام وقت بذار . بهم تو ...

نه من سه تا معیار اصلی دارم 

پول دار ( ماشین خوب , خونه‌ی خوب ، مسافرت خوب  ) ، با اصالت و خانواده ، وفادار ( چشم پاک و خوش اخلاق ) 

اینا معیار های اصلی منه من خودم چون وضع زندگیم خوبه نمیتونم با آدمی که پول نداره بسازه شایدم الان اینطوری ام و تا چند سال دیگه از این عادت دست بکشم ولی فعلا پول برام مهمه 😂

هیچکس صداتو نمیشنوه جز خودت...)
😅😅😅  نه ولی من اصلا پول طرف برام مهم نیست ...همینکه چشم پاک .وفادار .برام وقت بذار . بهم تو ...

درسته اما بی پولی هم سخته

البته ملاکهایی که شما گفتین دو طرفه هست

پسری که پول نداره اخلاق هم نداشته باشه دیگه چی داره؟؟😂😂

زن مگ کالاست؟اغا این چرتو پرتا چیه جلویه پسرا میگین جمع کنین خودتونو  مهریه پشتوانه زنه خوبه ک ...

من کامل نخوندم عرایض تونو

ولی مهریه سکه چه ارزشی داره ؟ 

الان که شده هر ۱۵ ماه یکبار یه سکه!!! 

برای این یه سکه بخوای اونهمه پله های دادگاه رو بالا و پایین کنی ؟؟؟ 

ما دخترامون همه بالای ۲۵۰ تا سکه هستن 

ولی من سکه نمی‌خوام تعیین کنم ...در عوض حقوق ( حق طلاق و تحصیل و...) رو بهم بده + یه ملک بنامم بزنه

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
بابا اون کاربری ک ما ازش حرف می‌زنیم 30سالشه دختر زیر 15میخاد چیکااااار.. بچه ک نمیخاد بزرگ کنه زن م ...

باشه بابا خالا مزاح فرموندم الان این کاربر رفت پیدا کرد؟ اینا ارن ازدواج میکن؟ 😐

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
پس به جای عمل زیبایی باید عمل زشتی انجام بدیم😂😂

حالا ملاک من اینه 😅 ولی دخترای دیگه اکثرا خوشگل پسندن

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

همه رو با هم میخوای رو دل نکنی یهو🤣 

من سراغ دارم براتون

و خدایی ک همین نزدیکی هاست
خوب من مورد خوب سراغ ندارم

همه مون گیریم 😂🤣

همه رو با هم میخوای رو دل نکنی یهو🤣  من سراغ دارم براتون

نه شما نگران رودل کردن من نباش 😅 

کیو سراغ داری نکنه خودتی 😂 

اگه قدش بالای ۱۹۰ هست بگو بیاد جلو ...در غیر اینصورت بره عقب 🤣