2777
2789

اون 5 ماهشه من 4 ماهمه.. بچه هامونم پسر

اون بعد 8 سال حامله است.. البته نخواسته بود

من بعد 8 سال دومین بچمه. یه دختر 4 ساله دارم

حالا منو دیده خونه مادر شوهرم 

از وقتی حامله شدم ندیده بود منو

بعد جواب حرفمو نمیداد

باهاش حرف می زدم تو چشام زل میزد ولی جوابمو نمی‌داد 

همش روشو اون ور می‌کرد 

من واقعا غصم گرفت. 

خیلی حس بدی بود تو جمع اونجور میکرد جلو همه باهام..

عروسیمونم تو یه مدت 4 ماه پشت هم بود

کلا همش نا خودآگاه مقایسه می‌شدیم 

همه ام بهم تبریک بارداری مو گفتن غیر اونو شوهرش 

ولی من بهش گفتم مبارک باشه وقتی فهمیدم بارداره

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

ولش باو مشخصه حسوده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه بدم میومد تو فامیل کسی باهام باردار باشه😑نمیدونم چرا

شاید خواسته بعد ۸ سال بیاره حواسا به اون باشه باهات قهر کرده

یا میخواسته پسر اول خانواده رو اون بیاره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

چرا اینجوری کرده مثلا!؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

فدای ی تار موت منم هیچ رقمه محل جاریم نمیدم حتی حالشم نمیپرسم تو اشتباه میکنی آدم حسابش میکنی با جاری فقط سلام علیک خدافظ

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید