الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره حسادت به نظر من خیلی هم چیز بدی نیست البت اگه افراطی نباشه
دیاپکین اسبق می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم و دیگر قانع نباشی به گل های چسبیده به فرش می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم و از آنجا سفر کنم به سرزمین های کشف نشده اما هر دری باز کردم پاییز در بادهایش از راه رسید روی هر پنجره ای دست گذاشتم زمستان آخرین تصویر در حافظه اش بود امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم و سراغت را از خرگوش های مرده در برف می گیریم.
من حسادت نمیکنم خب چون ادمیم ک دیگران واسم مهم نیستن میدونین از ی جایی ب بعد هممون ب این نتیجه میرسیم ک دیگران فقط دنبال منفعت خودشونن وشما هیچوقت ب ادمایی ک جز منفعت خودشون چیزی واسشون مهم نیست حسودی نمیکنین
حالا یکی تو ۱۸ سالگی این مسئله رو درک میکنه یکی تو ۴۰ سالگی
آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
به جنسیت هم ربط نداره پسر من از بچگیش تا الان که کلاس دومه همین کافیه من به کسی حتی باباش توج ...
من فکر میکنم حسادت کردن یا غصه خوردن الکیه هرکی هرچی داره مقدر شده که داشته باشه درسته تلاش کنارشه اما خیلیا تلاش هم کردن ولی نشده که نشده پس حسرت خوردن اشتباه محضه
اینارو همه دارن ..ضعیف و شدید داره...مثل دروغ و غیبت و حسادت و خشم ......و غیره....هر کدوم از تعادل خارج بشه و آسیب بزنه نقص حساب میشه و باید کنترل بشه....تو وجود همه هست..صفر نیس ولی کمشو همه دارن...بعضیا هم خیلی خیلی زباد دارن و خودشونو آزار میدن
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏