2777
2789

من دارم عالیه یکی از واجباته

از خوردکنش خییییلی استفاده میکنم کاربردیه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه کاره داره نمیدونم بیشتر داره

من هامیلتون دارم راضی ام

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
من دارم عالیه یکی از واجباته از خوردکنش خییییلی استفاده میکنم کاربردیه

عزیزم ما واس خاهرم میخایم جهیزیه بخریم میشه بگی کدوم لوازم برقی مناسب و ضروریه؟؟؟

من خودم اون همه جهازم لوازم برقی بود اصلا خیلیاشونو وا نکردم ک استفاده کنم مث همون چرخ گوشت ک همیشه بیرون چرخ کردشو میخریم کلن استفادش نکردم استفادشم ک سخته یا ساندوبج ساز... کدوما مناسب و ضروری و ترندن؟

چشم می بندم و باز می کنم همه جا تو را می بینم؛ در هر خانه، هر فصل، هر شهر و هر خیابان.. در تمام رویاها و سفرها.. تو با منی در هر کجا که باشم ترکت نخواهم کرد💍❤‌‌‹ تو دقیقا همون قسمت قشنگ زندگیِ منی که همیشه به وجودش میبالم ؛ تو همون یه نفری هستی ک دلم  میخواد پا به پاش پیر بشم ؛  تو همون یاری هستی ک شهریار میگه بدون وجودش شهر ارزش دیدن نداره ! تو آغاز و انتهایِ منی ؛ یه جوری ک بند بندِ وجودم دیوونه‌وار تو رو می‌پرسته ! آرومِ جونِ من ؛ تو خوش قلب ترین آدمِ دنیایی و قطعا خدا خیلی منو دوس داشته  که تورو بهم داده ؛ )♥︎' ›️ تو زندگیم به این نتیجه رسیدم واسه به دست آوردن چیزایی که دوست داری باید صبر و تلاش کنی 🙃
پس چطور میگم که بده به دردنمیخوره  همزنش‌ چطور  چنددادید

هرکی گفته اشتباه کرده پیاز واسه غذا میریزم توش تو سه ثانیه خورد میکنه سبزی میریزم خورد میکنه خیییلی چیزا کلا کاربردیه

قیمتشو نمیدونم واسه جهیزیم بوده هشت سال پیش

همزنشو استفاده نکردم ولی خود گوشت کوبشم خوب بود سوپ دخترمو میکس میکردم واسه من کاربردی بوده تاحالا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی