2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی بد زنشو کتک میزنه

990 بازدید | 31 پست

همسایه مامان بزرگم ایناست خیلی آدم عوضیه کل همسایه هاشون ازش بدشون میاد مشکلم اینه که مستاجر نیستن که به صاحبخونشون بگن همش صدای نعره های این مرده میاد نشد مثلا یکبار ما بیایم خونه مامان بزرگم اینا این صداش نیاد وحشتناک تر از همه صداهای التماس دختره هم میاد آدم دلش آتیش میگیره حالا نمیدونم زنگ بزنیم پلیس برامون مشکل ایجاد نمیشی اسمی ازمون نمیبرن چون مامان بزرگم یک زن تنهاست براش مشکلی پیش نیاد این همه اینا کتک کاری کردن و اینا هیچکدوم از همسایه ها تاحالا زنگ نزدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزنین پلیس. من همسایه خواهرم همین مشکل رو داشتن و چون اقاهه شر خر رود و خلافکار کسی زنگ نمیزد . اخرش تو دعوا و کتک کاری زنش رو با دست خالی و با کتک کشت و فرار کرد ولی پلیس پیداش کرد و  بازداشتس کرد

زنش التماس میکنه میگه نزن؟؟؟  وای چه بیرحم، حتما زنگ بزنین به پلیس بگید چیزی نگه می بوده براش عبرت بشه

یاد بگیریم از هیچ کسی هیچ توقعی نداشته باشیم ، چه مادر ،چه خاهر یا  برادر و...  یاد گرفتنش برای من که همه رو مثل خودم دل پاک و مهربونم میبینم خیلی سخته،ولی کار نشد نداره میتونم  تو زندگیم همیشه فک میکردم  آدما مثل همن، آدما منظورم خونواده و رگ و ریشه خودم هس،  همه شون مهربون و دلسوز و محرم، ولی صد حیف از همه شون  تا حالا چندین بار یه دستی  خوردم ، دلگیرم از همه شون