2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی بد زنشو کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه مسئله خانوادگی نیست رسما داره طرف شکنجه میکنه 

نمیاد پلیس 

ما همسایه طبقه بالامون مهمونی گرفته بود صدای اهنگ اذیت می‌کرد ۱۲ شبم بود زنگ زدم نیومدن

برا مشکلات و دعواهای همسایه و خانوادگی نمیان 

باز شما زنگ بزن ببین نتیجه میگیری

خیلی بد زنشم کم سن و قیافشم خیلی آرومه

اخی، الهی بمیرم ،ما زنا چقدر  بدبختیم 

یاد بگیریم از هیچ کسی هیچ توقعی نداشته باشیم ، چه مادر ،چه خاهر یا  برادر و...  یاد گرفتنش برای من که همه رو مثل خودم دل پاک و مهربونم میبینم خیلی سخته،ولی کار نشد نداره میتونم  تو زندگیم همیشه فک میکردم  آدما مثل همن، آدما منظورم خونواده و رگ و ریشه خودم هس،  همه شون مهربون و دلسوز و محرم، ولی صد حیف از همه شون  تا حالا چندین بار یه دستی  خوردم ، دلگیرم از همه شون   
ممکنه طفای مجبوره شاید پشت و پناه نداره یا خانوادش پشتش نیستن وگرنه هیچکس تو این شرایط نمی مونه

چرا ،بعضی آدما لذت میبرن از کتک خوردن و خورد شدن توی رابطه که به این بیماری میگن مازوخیسم ،نباید دخالت 

واقعا برگام ریخت اصلا حالم یکجوری شد 

اره اتفاقا زنشم کم سن و سال لود اما اقاهه سن اش بالا لود. دختره هم بخاطر قرض باباش مجبور شده بود با ازن ازدواج کنه.رسما مثل تو فیلما بود.