2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 14008 بازدید | 97 پست

الهی عزیزم خب ب همسرتون بگید ازشون بپرسه چی بوده 

بارداری کنجکاو شدی اسمشو بدونی بعد بخری بخوری خب چرا اذیت خودت میکنی😅

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
نوش جان🌹

فردا تو باشگاه که نفسم برید و به فحش دادن رسید کارم میگم کاش نمیخوردم😂😂

فقطط بخاطر فردا صبح نخوردم 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال شیرینی ماکارون قیمت کردم دونه ۱۵تومن.خیلی هم‌کوچولو بود تقریبا اندازه یه گردو

اره همه چی گرون شده بخدادیشب ده دوازده تادونه شیرینی مشهدی گرفتم برادخترم هوسی رفته بودم برامادرم شیرینی بگیرم اینم گیردادچندتاازاینم بگیر چندتادونش شدشصت تومان

فردا تو باشگاه که نفسم برید و به فحش دادن رسید کارم میگم کاش نمیخوردم😂😂 فقطط بخاطر فردا صبح نخورد ...

هااااا🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
نخوردم الان تصمیم گرفتم بخرم بخورم چیه هی هیچی نمیخریم ونمیخوریم درحد۲یا۳تادونه که میتونم بخرم بابا ...

منم ماکارون قیمت کردم ولی نگرفتم موند تو دلم😂

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
الهی عزیزم خب ب همسرتون بگید ازشون بپرسه چی بوده  بارداری کنجکاو شدی اسمشو بدونی بعد بخری بخور ...

والاپرسیدیم ادرس هم گرفتیم ۱۰تامغازه بودرفتیم پیدانکردم نصفشون هم بسته بودمنم به پیراشکی راضی شدم اومدم خونه

😂😂😂😂😂پشیمونم نکن بزار بخرم دنیا دو روزه 

اره بخر خواهر نزار تو دلت بمونه.منم الان به شوهرم گفتم از فلان مغازه(همون که قیمت گرفته بودم ازش)برام ماکارون بگیر مونده تو دلم😂😂😂😂

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
نصفشون بسته نصفشون هم نداشتن گفتم بریم پیراشکی برام خریداومدیم خونه 

اکه خیلی دور نیست برو یا حداقل یجیزی شبیهش پیدا کن بخور

منم خیلی دلم شیرینی‌میخواد الان 🥺

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
نصفشون بسته نصفشون هم نداشتن گفتم بریم پیراشکی برام خریداومدیم خونه 

بازم خوبه هوست یکم بخوابه تا پیدا کنی