2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 14008 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق شیرینیم تووف تو رژیم😕😑

من متنفرممم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دوس دارم ولی دیابت بارداری دارم نمیتونم بخورم فقط حرص شومیخورم

من از بچگی شیرینی نمیخورم فقط در حد یه قند 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😑😔من روانی شیرینی ام  دو ماهه نخوردم

من‌از بچگی فقط در حد قند میخورم اونم خیلی بدم میاد مجبورم

من از بچگی شیرینی نمیخورم فقط در حد یه قند 

الهی چرامنم زیاداهل خوردن نیستم ولی خدابگم چیکارش کنه این دایی همسرم همین که خوردم دلم میخواست همه ای اون جعبه روبخورم ولی روم نشدهنوزهنوزتوفکرشیرینش هستم

عااشق که نه ولی  الان دو دلم برم پرتقال بخورن یا کیک توی یخچال را

عزیزم😂😂منم خودم باردارم امروزمهمونی دعوت بودم نوشابه بود اومدم یه ریزه بخورم ازدستم گرفتن😭😭