2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین شیرینی

13996 بازدید | 97 پست

سلام دوستان من چندماه قبل مهمون خاله همسرم بودم بعد دایی همسرم هم شیرینی خریده بوداورده بود یه شیرینی بودکه باکل عمرم نخوردم خیلی خیلی شیرین بودبایدباچای خورده میشدواینکه از اردبادام درست شده بودن اسمشون نمیدونم چی بود ولی چندماه قبل اون موقع حداقل ۵۰۰هزارداده بود یه جعبه شیرینی کسی شیرینی خیلی خوشمزه ای خوردکه اسمشوبوده اینم بگم باقلوا ناپلئویی رولت زبان اینانبود روی این شیرینی هاخلال بادام بود ولی خیلی عالی بود

خوشبحالتون شیرینی دوس دارین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرد رنگ بود و لوزی شکل؟؟؟

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

به نظر من لواوز یا لوقوز هم میگن اون بوده 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

نه این قرابیه هست