2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فقط رو داشته باشی نترسی و اعتماد بنفس و عزت نفس داشته باشی

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
واقعا نمیشه من خودم هسم هر وق خاسم بزارمش کنار بدتر شد

من موقع کنفرانس یا چیزای دیگه اولش خجالتیم ولی بعدش روم باز میشه میخوام یه کاری کنم اونم حل شه برای رشتم باید کنار بزارم😑🚶

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
برو ورزش صبحگاهی تو پارک کوهپیمایی اکیپ صحرا نوردی و ... تو جمع باش خود به خود حل میشه نه صددرصد ولی ...

خوبه پس ممنون بابت نظرت عزیزم😍🙂

باید فقط رو داشته باشی نترسی و اعتماد بنفس و عزت نفس داشته باشی

میشه گفت اعتماد به نفس دارم ولی بقیه شو نه سعی میکنم بیشتر تو جمع های خانوادگی حرف بزنم روم باز شه🚶☹️

میشه گفت اعتماد به نفس دارم ولی بقیه شو نه سعی میکنم بیشتر تو جمع های خانوادگی حرف بزنم روم باز شه🚶 ...

خوبه موفق باشی حتی با فامیلا و افراد نزدیک هم بحرفی کمک میکنه 

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓