2777
2789
عنوان

نگاه عاشقانه🥴🥴

5643 بازدید | 28 پست

گرفتار شدیمااا😶😶😩

بچه ها نگاه عاشقانه رو برام توصیف کنید که چجوریه  

من کراشم وقتی نگام میکنه چشماش یه حالتیه انگار میخنده بعد برق داره...نمیدونم هوسه یا چی☹

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خاله من دوسم داره ولی نگفته از رفتاراش میفهمم نگام کردنی انگار با حسرت نگام میکنه🤣     ...

برق نداره نگاش؟ یا شیطنت؟

نگاه با حسرتو شرح بده پلییییز😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
برق نداره نگاش؟ یا شیطنت؟ نگاه با حسرتو شرح بده پلییییز😂😂

چرا ولی زیاد ن گاهی اوقات نور لامپ میوفته رو چشش😅😅😅ی نگا چجوری بگم آدم دلش میسوزه انگار چشاش بهم میگ کاش مال من میشدی🤭😔

چرا ولی زیاد ن گاهی اوقات نور لامپ میوفته رو چشش😅😅😅ی نگا چجوری بگم آدم دلش میسوزه انگار چشاش بهم ...

عاو...نه این اینجوری نیست...نگاش شیطونه کثافت☹☹

عه وای ولی وقتی دیدیش حواسش فقط ب تو بود یا .... علاعم دیگ نداره؟

چشاش سگ داره💔☹

مثلا تو یه مراسم بودیم...بعد منو دو تا از دوستام رو صندلی ب ترتیب نشسته بودیم...من وسط بودم دوستام اطرافم...این با دوستش از جلومون رد شدن...سرش پایین بود...اصلا نگا هیچکدوممون نکرد...بعد یه ۵ دقیقه دو باره با دوستش از جلو رومون رد شد...بعد یهو باهاش چشم تو چشم شدم...اصلا نگاشو برنداشت مثلا نگاشو بده ب دوستام نه فقط زوم من بود...بعد همون حالت شیطون ک گفتمش...دقیقا اونطوری بود...طوری ک خجالت کشیدم

یا مثلا حین رقص بازم دیدم زومه روم...کلا روم نمیشه نگاش کنما اون لحظه دلمو ب دریا زدم نگاش کردم...زوم بود کلا...نگاشم برنمی‌داشت ا تو چشام...طوری ک خودم خجالت کشیدم😶

نمیدونم...حس میکنم هیزه...آخه چرا باید اینطوری زل بزنه...من شنیدم اگه یکیو دوس داشته باشی نمیتونی زیاد ب چشاش نگا کنی...الان خودم همینم...ولی اون...

چشاش سگ داره💔☹ مثلا تو یه مراسم بودیم...بعد منو دو تا از دوستام رو صندلی ب ترتیب نشسته بودیم...من ...

اره من یا اون اصن تا میفهمم داره نگام میکنه نگاشو میدزده 

ولی اینجور ک میگی منم تجربه دارم دوست داره