دخترک_کبریت_فروش۸۸ مدیر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 366 عنوان چله بازگشت معشوق سوال دارم لطفا اونایی که تجربه دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 34 پست من دو تا چله برداشتم یکی سوره ضحی + عبس + مزمل این ۹ روزهیکیم حشر ۲۶ روزهباهاش حرف زدم فکر نمیکنم برگرده باید چله هامو ادامه بدم یا نه؟و اینکه میشه نذر ۱۲۴ هزار صلوات باز بردارم ؟اگه راه حلی دیگه ای هست بگید ممنون 1401/10/23 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_heart_ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 2288 جواب سوالتو نمیدونم ولی دعا کردم برگرده عشقت،کاملا درکت میکنم...میشه برای برگشت عشقمMو دوباره باهم بودنمون دعا کنید؟دعاکنین برگرده زود🙏🏻😔اسمم رقیه هست🤲🏻حالم به شدت خرابه که اینجا ازتون التماس دعا دارم،دعادرحق هم سریع اجابت میشه،پس دریغ نکنین🌹😔 ✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
دخترک_کبریت_فروش۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 366 حالا اینایی که شروع کردی رو بخون تموم کن ..اونو اگه از اینا حاجت نگرفتی شروع میکنی ممنون😭😭
دخترک_کبریت_فروش۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 366 جواب سوالتو نمیدونم ولی دعا کردم برگرده عشقت،کاملا درکت میکنم... میشه برای برگشت عشقمMو دوباره ب ... ممنونم عزیزم فکر نکنم برگرده برای من 😔😔 داستانم تو تاپیکام هست.ممنون براتون دعا کردم...امیدوارم مثل من زجر نکشیدمن چله برداشتم صدقه دادم دعا قرآنی گرفتم با خدا کلی حرف زدم التماس کردم گریه کردم ... برگشت اما رفت
دخترک_کبریت_فروش۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 366 حق شناس خوندی؟ نه نمیدونم چطوریه چشم گرفتم میگم حتما
_heart_ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 2288 ممنونم عزیزم فکر نکنم برگرده برای من 😔😔 داستانم تو تاپیکام هست. ممنون براتون دعا کردم... امیدوار ... ای خدا...🥲انشالله ک برمیگرده،امیدت به خدا باشه ✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
1401samane عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 77 سلامبچه ها دعا و ط لسم واقعا وجود دارهيكي از دختراى همين سايت اسمش يلداس ف ال برگشتش خيلى قشنگ ميگهپدرشم سر كتاب و دعا ميدهسيده مشهد تو حرمه٠٩٢٢٤٩٤٣٢٣٧
گلاره۲ عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 329 فعلا که جواب نگرفتم 😔😔😔😔😔 ولی باشه درخواست دوستی بدین عزیزم عشقت برگشت؟
گلاره۲ عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 329 آره عزیزم خداروشکر خوش بحالت،دعا کن عشق منم برگرده،یه ماهه رفته😭
دخترک_کبریت_فروش۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 366 خداروشکر خوش بحالت،دعا کن عشق منم برگرده،یه ماهه رفته😭 برمیگرده راهارو امتحان کن