من هیچ انتظار کادوی گرونی نداشتم ولی میتونست با یه شاخه گل بیاد پیش خانوادم بد شد😔 واکنشم چی باشه؟ بهش بگم من انتظار کادوی گرون نداشتم ولی میتونستی با یه شاخه گل خوشحالم کنی
برای من هیچ سالی نخرید 😊حتی الان که تازه عروسم و پنج ماهه رفتم خونم
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی بگی عزیزم ولی اقایون نهایت همون کادو تولد بدن خیلیاشون حوصله این چیزارو ندارن
تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟ دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم🤷♀️. ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب. تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنمهمینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست. بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد... فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
من روز زن کادو نگرفتم ولی دوس دارم روز مرد براش کادو بگیرم.دلمونو مهربون کنیم قشنگ تره
تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟ دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم🤷♀️. ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب. تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنمهمینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست. بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد... فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.