2777
2789

سلام خانما من مزاجم صفراوی لاغرم به زور قرص کمی وزن میگیرم باز وقتی قرص نمیخورم لاغر میشم صورتم خیلی باریک وزشت میشه رفتم متخصص طب سنتی یه سری پودر وقرص وشربت داد پودرش پرو پروتئین بود ولی ذره ای وزن نگرفتم دیگه‌ دکترم جوابم کرد گفت من نمیدونم هیچی روت جواب نمیده برو متخصص داخلی من پارسال چکاپ رفتم هیچ مشکل داخلی ندارم بنظرتون چیکار کنم خواهش میکنم کسی اطلاعات داره ازطب سنتی بهم کمک کنه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی؟ برو دکتر کرد افشار

مشهدم عزیزم بخدا دیگه خسته شدم چندساله درگیرشم امسال کلی هزینه کردم ازعطاری تابستونی انقدر عرقیجات وشربت مصفی خون خریدم خوردم باز دوباره ازپاییز رفتم دکتر کلی هزینه کردم دیگه ناامید شدم گفتم اینجا بپرسم شاید کسی کمکم کنه 

مشهدم عزیزم بخدا دیگه خسته شدم چندساله درگیرشم امسال کلی هزینه کردم ازعطاری تابستونی انقدر عرقیجات و ...

عزیزم من مشهد کسیو نمیشناسم باید بری دکترای کار درست این جوجه دکترای طب سنتی یا عطاریا بدتر ادمو گمراه میکنن 

بگرد بیین کی تو مشهد اوستای طب سنتی یا اسلامیه

تو گوگل هم بزن بیین دکتر تبریزیان یا خیراندیش راجع به مشکلت ویدیو ندارن

عزیزم من مشهد کسیو نمیشناسم باید بری دکترای کار درست این جوجه دکترای طب سنتی یا عطاریا بدتر ادمو گمر ...

مرسی عزیزم. نمیدونم واقعا تابستون ازعطاری میگرفتم ولی بعدش متخصص طب سنتی بود درکتر انوشیروانی خداییش خیلی تعرفیشو کردن ولی اصلا نتونست مشکل منو حل کنه همینجا میپرسم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه دیگه واقعا نمیتونم برم دکتر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10102021/کسی-اینجا-با-طب-سنتی-آشناس

سلام این تاپیک رو دیروز دیدم   لینکشو باز کن  دوسه نفری خیلی اطلاعاتشون خوب بوده و پاسخ دادند  ریپلیشون کن و ازشون بخواه بیان تو تاپیکت و راهنمائیت کنند

سلام عزیزم خداخیرت بده ممنونم ازت حتما انجام میدم

خواهش گلم   یه کار دیگه نمایندگی طب اسلامی شهرتون رو از نت شماره شو پیدا کن باهاش تماس بگیر و مشکلت رو درمیان بذار  اغلب شهرها نمایندگی دارند و شماره تو نت می تونی پیدا کنی

خواهش گلم   یه کار دیگه نمایندگی طب اسلامی شهرتون رو از نت شماره شو پیدا کن باهاش تماس بگیر و م ...

مرسی عزیزم یعنی تلفنی هم مشاوره میدن بعد هزینه ای هم میگیرن بابتش؟

مرسی عزیزم یعنی تلفنی هم مشاوره میدن بعد هزینه ای هم میگیرن بابتش؟

احتمالاً بله تلفنیه       نه طب اسلامی ویزیتش باید رایگان باشه اجازه ندارند برای ویزیت هزینه ای دریافت کنند  مگه کلاهبرداری باشه