2777
2789

دوروزه تب داره ۴ ساعتی استا میدم پاشویه هم میکنم.

دکتر نبود از دکتر داروخونه دیروز پرسیدم

برا تب خب همون استا داده

گفتم گوشش میمالونه و دست میزنه ب سرش آنتی بیوتیک داده.۸ ساعت ۵ سی سی

چندتام روز اولی عطسه میزد در روز سرماخوردگی داده ۸ ساعت ۲ سی سی

حالا اسهال هم شده 

اولین وعده انتی بیوتیک و سرماخوردگیش رو دیروز دادم ساعت ۱۴

۱۶ ماهشه ۱۰ کیلو 

به نظرتون عفونته؟ چرا اسهال شده خیلی هم از صب بی قراره همش غر میزنه و گریه میکنه یا بغلمه یا رو پاکه

دندون آسیاب هم داره در میاره بکی کامل در اومده دوتا بالا هم نوک زدن تیزیش پیداس ی کم.یدونه پایین هم زیره دورش کبود شده 😫

خیلی اذیته بچم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره عفونت کرده  اگه گوشش درد میکنه احتمالا زده با گوشش عفونت مگه دکتر قحطه که فقط همون دکتر م ...

شهر ما ک دکتر نیست یدونه عقب مونده😬😬 هست که هیشکی قبولش نداره از بس دارو اشتباهی میده.

ولی عمومی هم چندتا بود زنگ زدم نوبت ندارن.از دیروز البته امروزم ک کلا دکتری نیست.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما ک دکتر نیست یدونه عقب مونده😬😬 هست که هیشکی قبولش نداره از بس دارو اشتباهی میده. ولی عمومی ...

سیر یکم داغ کن بزار تو گوشش بزار اگه عفونتی هست بکشه .زیاد داغ نکنی بچه بسوزه

انتی بیوتیک چی میدی

سیر یکم داغ کن بزار تو گوشش بزار اگه عفونتی هست بکشه .زیاد داغ نکنی بچه بسوزه انتی بیوتیک چی میدی

پوست بکنم بگیرم رو شعله بسوزه یا فقط گرم بشه؟

آموکسی‌سیلین ۱۲۵ هر ۸ ساعت گفته۵ سی سی

نه فقط داغ شه  آموکسی خوب نیست بابا به پسر من که نمیسازه. بهتر نشد تا الان دکتر نبردی

دبشی ساعت ۲۳ بروفن دادم خداروشکر کردم تا ۵ ساعت نیاز ب پاشویه نبود.

بعدش پاشویه کردم ی ساعت که بشه ۶ساعت و ۵ بتونم برچفن بدم.

بروفن دادم یه ساعت بعدشم پاشویه کردم خوب نشده هی نشستم تا ۶ شستم و خوب نشد دیگه شوهرم بیدار کردم بقیش اون.

صبی خوب بود ۱۱ باز بروفن دادم که اصلا تبم نداشت ۳۶ بود نیم ساعت بعدشم خوب بود.

رفتم بخوابم خودم ی حسی گفت بیام چک کنم اومدم دیدم ۳۸ شده تبش

موندم چرا ب مسکن جواب نمیده.

دیروز کلا افتضاح بود همش غر زد.

حالا ابم نمیخوره.

نوبت گرفته بودم شوهرم میگه همش نمیشه ببریم دکتر😐۳ ماه پیش بستری بود دیگه دکتر نبردیم حالا چون ۱۱ ماهگی و ۱۳ ماهگی بستری شد سخت بود مریضیش و چند بار دکتر رفت حالا میگه همش این دکتر اون دکتر نشه بچه😐نبردیم.

باز خودم دارم از صب چندتا شماره از نت پیدا کردم اینترنتی نشد بگیرم پر بود تلفنی هم باید صبر کنم ۳ بشه😬

دفعه های قبل هم آموکسی سیلین میخورد وقتی عفونت داشت خوب میشد.

صبی دوتا دیگه جرم از گوشاش زده بود بیرون.

بچم تو خوابم گوشش رو میکشه