2777
2789

اگه بخوای آزاد بری نه ولی پیام نور طبق سوابق تحصیلی برمیداره همینجوری نیست که ثبت نام کنی بری 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت گیری میکنن توی معدل ممکن اسمم درنیاد؟ 

عزيزم شانسيه ديگ رقابت بين شما و بقيه بر حسب معدل هست.مگه چه رشته اي زدي؟ اگه رشته هاي تاپ مثل خقوق باشه بايد معدل بالاتر باشه بهتره .يه سال ميبيني معدل همه پايينه يه سال ميبيني رقبا زياد ميخونن معدلشون بالاتره.توكل به خدا ايشالله قبولي

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
عزيزم شانسيه ديگ رقابت بين شما و بقيه بر حسب معدل هست.مگه چه رشته اي زدي؟ اگه رشته هاي تاپ مثل خقوق ...

میکروبیولوژی زدم 

حقوق 

اقتصاد 

هدفم میکرو هست ولی معدل دیپلمم خوب نیست 

میکروبیولوژی زدم  حقوق  اقتصاد  هدفم میکرو هست ولی معدل دیپلمم خوب نیست

من ميكرو ترم مهر قبول شدم نرفتم.دانشگاه تهران هم بودم ميكروبيولوژي كار نيست براش عزيزم.درساش خيلي سنگينه بعد ارزش نداره اين قدر براش هزينه كني الان خيليااين رشته رو خوندن بيكارن باز حقوق خيلي بهتره چون من خيلي تحقيق كردم همه گفتن ميكرو نرو چون هر ازمايشگاهي شايد دو نفر براي بخش ميكروب از ميكروبيولوژي بردارن حساب كن اين همه فارغ التحصيل.ميكرو فقط اسمش با كلاسه همين

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
من ميكرو ترم مهر قبول شدم نرفتم.دانشگاه تهران هم بودم ميكروبيولوژي كار نيست براش عزيزم.درساش خي ...

من دانشگاه فقط شهر خودم شیراز زدم 

امیدوارم بیارم حقوق هم خوبه من تجربی بودم نمیدونم از تجریی خوب بگیرن حقوق