2777
2789
عنوان

کسی گلوریا مصرف کرده یان؟؟؟

90 بازدید | 8 پست

میخام قرص گلوریا بگیرم آخه خیلی چاق شدم ۸۵کیلوشدم قدمم ۱۶۴خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین ولی یذره میترسم 

کسی بوده مصرف کنه عوارضی هم داشته یا ن؟؟؟؟

من شنیدم توش مواد مخدر داره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی اشناها مصرف کرده بود،لاغر شد،از نظر اعصاب ضعیفو پرخاشگرودرونگرا و...هزارتاچیز دیگ.رفت روانشناس،گفتن علایم اعتیاده،دختره کلی قسم بخدا من معتاد نیستم،ک فهمیدن از این بوده،توش شیشه داشته

خدایا شکرت♥

نمیگم رژیم بگیر ولی سعی کن بجای مثلا دو بشقاب غذا یه بشقاب بخوری..وقتی ناهار برنج میخوری شام مثلا فقط یه سیخ سینه مرغ بخور..یه وعده نون بخور مثلا واسه ناهار نون میخوری شام نون رو از وعده غذاییت حذف کن..ورزش کن بدنسازی برو از صد تا قرص که معلوم نیس چی توشه بهتره

اخه خیلی چاق شدم اصلا نمیتونم رژیمم بگیرم  از شنبه رژیم میگیرم نهایتا تا دوشنبه به بعدش باز پر ...

منم بچم شیر میخوره،قید رژیمو زدم فعلا،اما انلاین برنامه ورزش گزفتم و انجام میدم،ک مثلا کنترل شه،

خدایا شکرت♥