همیشه منتظر بودم سینه هام در بیاد ولی همیشه هم کلاسیام داشتن من نداشتم الان ۱۹ سالمه ولی سینه هام از ۶۰ کوچیکتره خیلی ناراحتم هیچ لباسی تو تنم قشنگ نیسیچیکار کنم؟?؟
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی پریودت تموم شد چند روز بعدش شروع کن روزی ی فنجان عرق رازیانه بخور تا ۲۰روز. کم کم حس میکنی سینه هات سنگین شدن بعد از داروخونه بادکش میخری فک کنم ۲۰۰تومن باش. به سینت وصل میکن بادکش انجام میدی و سینت بزرگ میش این پروسه باید سه ماه انجام بشه زیادیش خطر داره غدد سرطان سینه تحریک میکنه زیاد از سه ماه تکرار نش.. خودم انجام دادم واقعا چندسایز بزرگ شد بعدشم باردار شدن و شیر دادم خیلی بزرگ شد
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
من هر دفه رژیم میگیرم فقط سینه هام اب میشه بعد وزنم دوباره برگرده مبیزنه به شکم
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه