2777
2789
عنوان

مرد بی احساس و بی عاطفه

209 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی تاحالا بوده که عشق یا همسرش ادم جدی منطقی باشه و ابراز احساسات بلد نباشه اما تغییر کرده باشه؟چه راهکار هایی پیشنهاد میدین؟چون اون شخص واقعا ادم احساسی هست(دوستان سوال برای خودم نیست برای صمیمی ترین دوستمه ممنون میشم اگه تو این زمینه مشاوره رفتین نظراتتون بگید )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کم آدمایی رو دیدم که مشکل داشتن و بعد درست شده باشن،بخصوص تو اخلاق و رفتارشون 

ولی هیچی صدرصدی نیست نمیشه مطمعن گفت آره تغییر می‌کنه یا نمیکنه 

ولی همیشه اینو باید از خودمون بپرسیم که خب اگه خوب شد که چه بهتر ولی اگه یه درصد نشد چیکار کنم ؟؟اگه واسه اون چیکار کردن جواب خوبی داشتیم اونوقت میتونیم درست تصمیم بگیریم 

یعنی جدا بشن؟

اینو ک من نباید بگم ،مثلا یکی شوهرش گنده دماغه میگه خب بچه بیارم درست میشه ،بچه میاره بعد میبینه نمیشه هیچی حالا یه غصه ب غصه هاش اضافه کرده 

دارم میگم بستگی ب اون طرف داره ،ماها خودمون رو ک خوب می‌شناسیم 

من خودم از خودم مطمعن بودم با مرد تعصبی نه خیلی زیادااا به صورت نرمال میتونم کنار بیام برام سخت نبود 

و شوهرمو انتخاب کردم 

ولی یکی نه از تعصب بدش میاد ،میگه حالا ازدواج کردم درست میشه بعد واسه اگه نشه ش هم هیچ راه حلی نداره

گفتم ک نمیشه گفت صدرصدی ،هیچی مشخص نیست که چی میشه 

ولی بهتره سعی کنیم آدما رو همون جور ک هستن انتخاب کنیم نه ب این امید که تغییر می‌کنه یا تغییرش میدم 

اگه میپسنده بسم الله ،اگه نه ک باای