راستش تو اینستا با اینجا آشنا شدم و چون میتونم ناشناس بمونم انتخابش کردم ، بگذریم راستش حدود ۱ساله با یکی دوستم (ورزشکاره و میشه گفت معروفه) الان مشکلم اینه یه مدت حس میکنم نباید باهاش آشنا میشدم چون دردسر زیادی کشیدیم هردوتامون ولی دوسش دارم نمیدونم چیکارکنم🤦🏻♀️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی ترکش کنی؟ اگه اره پس برو چون عاشقش نیستی اگه نه بمون و بجنگ با همه مشکلات چون ع ...
اگه دوستش نداشتم که این همه مدت باهاش نمیموندم چون شرایط ما مثل بقیه نبوده کلی سختی داشتیم یه بیرون آدم با ترس لرز میرفت میومد الان بحث طرفداراشن دارن اذیتمون میکنن
بچه ها حدودا سه ماه بد دوستیمون خب همو فالو داشتیم من پیجم پی وی بد خیلیا درخواست میدادن من میزاشتم پای اینکه از رو کنجکاویه ... تا اینکه چند تا از فن پیجاش در عرض ۲۴ ساعت ریختن پی وی من سوال پرسیدن ... منم چیزی نگفتم گفتم ن من دوست دختر نیستم فامیلیم
دیگ چیز خاصی نپرسیدن تموم شد رفت ، یکی دوماه بد اون قضیه یروز یعنی پیجم انگار منفجر شد در ثانیه درخواست پشت درخواست ... من گرفتم یه چی شده نگو یکی ازین فنا نمیدونم چطور از عکسای پیج من شات گرفته ک فلانی لایکش کرده گذاشته کانال تگرامش ک آره این دختره با فلانی دوستن آیتم مدرکش ...