2777
2789
عنوان

اتفاق پشت اتفاق

76 بازدید | 6 پست

نزدیک چهارماهه تعارف کردیم چهار نفره به خیر گذشت.. به ماه پبش دخترم از تخت افتاد پیشونیش 7بخیه خورد.. ده روز پیش پسرم از 10**15پله افتاد.. خداروشکر بخیر گذشت.. دیشب باز دخترم از پله افتاد.. نمیدونم چی شده تو این شش ماه همش اتفاق این نشونه ی چیه... دیگه واقعا نمیدونم چطوره.. با این که کلی مواظبم وجودمی فدا کردم 

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقه عزیزم واسه همه میفته خدا رو شکر یه صدقه خوب رد کن 

اخه هیچوقت اینقد پست سر هم نبوده.. خسته شدم دیگع

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕
اخه هیچوقت اینقد پست سر هم نبوده.. خسته شدم دیگع

خدارو شکر کن به قران همسابه ما طفلی در یک سال دو بار تصادف شدید داشت یه بار داشت از خیابون رد میشد ماشین بهش زد و یک ماه تمام بیمارستان بود وقتی برگشت ۶ استراحت کرد بعد اومدن با همون پای اسیب دیده رفتن یه شهر دیگه تو راه تصادف کردن و دوباره همون پاش و پای دیگش شکست و همسرش هم کمرش رو عمل کرد هنوز طفلیا خوب نشدن  خدا رو شکر کن بعد هم دوتا گوسفند کشتن  

اره به شوهرم همش میگم یه چیز خوب قربونی کن.. مگه حرف گوش میده.. من ک همیشه شاکرم ک حفاظت کرده خدا ازمون