2777
2789
عنوان

روز جمعه ای شوهرم اعصابمو خرد کرد

652 بازدید | 21 پست

اول صب سر پسرم داد زد منم گفتم اول صب چرا داد میزنی گفت چطور خودت نعره میزنی تموم شد آمدیم صبحانه بخوریم قهر بود باهام پسرم گیر داد من داد زدم شوهرم هرچی از دهنش درومد گفت بهم قاطی کرد خونوادشم آورد وسط که چرا با من مشکل داری خونوادمم جمع میبندی و اینا درحالی که تا حالا به خونوادش توهین نکردم،اینم بگم خونوادش مخصوصا خواهرش تا تونسته منو چزونده یه کلمه جوابشو تو جمع ندادم شوهرمم منو خر کرده میگه تو شعور خودتو میرسونی امروز برگشت بهم گفت خودت دومتر زبون داری اونوقت دیگرونو میگی تو از اونا بدتری منم گفتم تا الان رعایت کردم تو جمع دعوا ننداختم خونتون جوابشونو ندادم اونوقت داری این حرفو میزنی الانم اومدم تو اتاق گریه میکنم

فقط خواستم ياد اوري كنم همين الان خواهر شوهرت در حال شادي و ارامشه تو خونش و اصلا نميدونه تو كجايي ولي تو داري حالتو داغون ميكني بعدنم خداي نكرده هزار جور بيماري ميگيري 

ب حرفاي شوهرتم اهميت نده

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خواستم ياد اوري كنم همين الان خواهر شوهرت در حال شادي و ارامشه تو خونش و اصلا نميدونه تو كجايي و ...

شوهرم بهم گفت از همه بدتری خیلی ناراحت شدم حقشونه تو جمعشون جواب خونوادش بدم جنگ رابیافته

شوهرم بهم گفت از همه بدتری خیلی ناراحت شدم حقشونه تو جمعشون جواب خونوادش بدم جنگ رابیافته

جایی اذیت میشی نرو

منم خانواده همسرم باهام اوکین موقع دعوا بهم توهین میکنن 

نمیرم خونشون دیگه با اینکه طبقه بالای مادرشوهرمم

شوهرمم میگه اره رو نداری بری

میگم اره تو راست میگی(حتی باهاش بحثم نمیکنم) 

ای وای چ بد😟

عزیزپ آرامش خودتو حفظ کن اول به خودت برس منتظر باش شوهرت معذرت خواهی کنه اگه نکرد خودت پیش کشی کن باهاش صحبت کن آروم نه با داد و بیداد ک هیچی حل نمیشه

بگو من احترام همه تون رو دارم نباید باهام اینطوری رفتار کنی جلوپسرمون زشته

و به گفته کاربر عزیز خواهرشوهرت الان در آرامشه پس توام حقته آروم و در آرامش باشی به خدا توکل کن همه چی درست میشه

و سعی کن حرفای بد جلوی همسرتون نزنی