2777
2789

داییم گوشی مو گرفته بود داشت یه چیزی رو تنظیم میکرد که فقط اون بلد بود تو جمع 

یهو دیدم رفته تو مخاطبین یه شماره رو سیو کرده 

من و زنداییم کنار داییم بودیم 

بعد داییم اصلا تو حال خودش نبود همینجوری یه شماره زد.. تو گوشیم سیو کرد دایی (+اسم خودش) 

بعد یهو خندید گفت عه این که شماره من نیست!! (انگار حواسش نبود زنداییم کنارشه) 

زنداییم گوشی مو از دستش کشید گفت  پس این شماره کیه سیو کردی؟؟! 

داییم رنگش عین گچ شده بود.. (اینم بگم سابقه خیانت اینا هم داشته و زنداییم 5 سال از داییم بزرگتره )  

یهو داییم گوشیو کشید از زنداییم، نذاشت اون شماره هه رو ببینه، دوید رفت راهرو کلا پاکش کرد 

(انگار خودش خودشو لو داد!!!) 

بعد یه دعوای مفصلی شد بین داییم و زنداییم که متاسفانه من مقصر شدم که گوشیو دادم😐!!! 

بعد زنداییم که رفت تاکسی بگیره بره خونه، داییم قبلش گفت اگه اون شماره زنگ زد، فقط بگو اشتباهی گرفتم (با خنده و استرس) 

الان من حدسایی زدم که اون شماره، شماره دوست دختر قبلی داییم باشه که استاد من بود!! میخوام بهش زنگ بزنم حتما.. چون از یه طرف همه کاسه کوزه ها سر من ریخت، از یه طرفم کلی آدم ناراحت شدن تو اون جمع 

(اینم بگم من و داییم و زنداییم رو یه مبل بودیم، بقیه اون طرف کلا) 

الان چیکار کنم بفهمم اون شماره مال کیه؟؟؟ 

زنگ میزنمم جواب نمیده. پروفایلم نداره تو شبکه های اجتماعی 

اکانت دست دو نفره فعلا

بیخیال شو بنظرم

چون هنوز چیزی نشده کاسه کوزه سر تو شکست

حالا فک کن پیگیر اون شماره شی،ببین چه قیامتی میفته

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا خودشون دو روز دیگه باز اشتی میکنن😑

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
آره خب به من ربطی نداره ولی الان مقصر من شدم:/💔

تو هم مث من شانس نداری 🌚💔

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
بیخیال شو بنظرم چون هنوز چیزی نشده کاسه کوزه سر تو شکست حالا فک کن پیگیر اون شماره شی،ببین چه قیام ...

ببخشید داییم یه آدم لا.. شیع از دوران عقد تا الان حساب رابطه هاش از دستش در رفته 

اخه از این میسوزم اون وسط فقط همه به من گیر دادن من عذرخواهی کردم😐😐 خیلی فشار خوردم سر این 

بعد اگه اون دختره همونی باشه که من فکرشو میکنم، خیلی بدتر از اینا میشه داستان.. 

اکانت دست دو نفره فعلا
ببخشید داییم یه آدم لا.. شیع از دوران عقد تا الان حساب رابطه هاش از دستش در رفته  اخه از این م ...

فک کنم خودتم بدت نمیاد از هیجان خخ

تقصیر تو نبود ک معذرت خواهی کن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

فک کنم خودتم بدت نمیاد از هیجان خخ تقصیر تو نبود ک معذرت خواهی کن

من جلو همه عذر خواهی کردم به ناحق دلم شکست چجوری هیچ کاری نکنم😑 شخصیتم خورد شد  

شما بودید ساکت می نشستید؟ 

اکانت دست دو نفره فعلا
ولش کن بابا خودشون دو روز دیگه باز اشتی میکنن😑

نه اینا همیشه همینطورین.. اصلا ازدواج شون اشتباه ترین تصمیم بود چون از هیچ نظر به هم شباهت ندارن 

از اونطرف حال همه رو خراب کردن 

اکانت دست دو نفره فعلا