2777
2789
روانشناسا چ سوال هایی میپرسن تا بفهن طرف افسردگی داره یا ن؟ بعد اینکه حرفای مریض رو به پدر و مادرش ...

من عادت ندارم حرفهای هیچ کسی رو به کسی بگم , چون هر کسی مسئول زندگی خودشه ! البته از یه سنی

دلیل این عشقه چیه؟؟ از این وابستگی چه چیزی درونتون هویت میگیره ؟

دلیل داره مگ عشق ۳ سال باهم بودیم ولی تواین رابطه ازیت میشم داره عذابم میده  نمتونم برم   نمیشه قلبم نمیزاره    امتحانم کردم نشد 

🪽💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم سلام  دخترم 5.5 برای اموزش روزی دو الی 3ساعت زمان میزارم از نظر هوشی عالیه با اینکه اصرا ...

یه کم از آموزش رو هم بذارین برای مدرسه دیگه , شما مامان باشین نه معلم!

خودتون هم کمی افسردگی دارین ,  دوست داشتین پیام بدین ببینم چه کمکی می تونم بهتون بکنم

خانم روانشناس من چطور میتونم زخمام خوب کنم بهم نگفتین مریض و عقده ایم کرده یه بار رفتم همه چیو گفتم شروع کرد آمورش نفس کشیدن دوش خواب سوال نپرسید من هی ناراحتیم گفتم برا همین بعد ۳ جلسه دیدم اصلا وارد ریزم نمیشه ببینه چمه ریشه داره نداره

دلیل داره مگ عشق ۳ سال باهم بودیم ولی تواین رابطه ازیت میشم داره عذابم میده  نمتونم برم   ...

عشق ها هم دلایل داره , آدم ها عموما به واسطه ی خلا های عاطفیشون جذب دیگری میشن و وقتی اون خلا رو رفع می کنن به خودشون میان میبینن اون عشق حقیقی نبوده

یه کم از آموزش رو هم بذارین برای مدرسه دیگه , شما مامان باشین نه معلم! خودتون هم کمی افسردگی دار ...

علت این همه اموزش اینه که خودم دوران مدرسه خیلب سختی کشیدم مادرم به خاطر بارداری که زمان 6 سالگی داشت نمیتونست کمکم کنه 

و معلم هایی که همه توجهشون به بچه های باهوش و سطح بالای کلاس بود 

به جایی رسیدم روزی 10 یاعت درس خوندم تا بعد ابتدایی همیشه شاگرد اول بودم تا اون توجه رو به خودم جلب کنم موفق هم شدم خودم معلم شدم یه دوره ای ولی کنار گذاشتم در حال حاضر  اصلا عصبی نبودم ولی شدم خیلی بد روانپزشک رفتم ولی دارو سر درد برام میاره کم اشتهایی روابطم با همسرم خوبه ولی با دخترم نه احساس میکنم مادر بدی هستم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

طبیعیه دختر منم اینشکلیه من از هوش و اراده ش میبینم

بچه ها عاشق اینن که والدینشون بهشون توجه کنن! خوب به واسطه ی این آموزش ها کلی از شما توجه گرفته, حالا جایگزین این آموزش بازی باشه , آشپزی و کیک پخت بشه ,   

طبیعیه دختر منم اینشکلیه من از هوش و اراده ش میبینم

این گریه اش تو مخمه اصلا میخوام اون لحظه بمیرم ولی این گریه نکنه مثلا پاک که میکنم گریه میکنه یا کافیه تذکر بدم اشک ها همین جور سر میخوره میاد بیشتر میترسم تو مدرسه دچار مشکل بشه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه ها عاشق اینن که والدینشون بهشون توجه کنن! خوب به واسطه ی این آموزش ها کلی از شما توجه گرفته, حال ...

من خیلی دلم بازی کردن میخاد ولی تمرکز و قرار و حوصله شو اصلا اصلا تداوم یعنی یه جورایی غیرممکنه اعصابشون ندارم درس میدم باهم میخونیم چندباری کیک درست کردم ۴سالشه

علت این همه اموزش اینه که خودم دوران مدرسه خیلب سختی کشیدم مادرم به خاطر بارداری که زمان 6 سالگی داش ...

هیچ مادری بد نیست

چقدر برای شخص خودتون وقت میذارین؟؟ تایم مخصوص به خود خودتون دارین؟؟

واقعا میشه مشگل منم حل کنید دارم دیونه میشم از اینور خودمو آروم میکنم میگم ن هیچی نیست خوب میشه ولی ...

اخ اخ بدتر میشه که بهتر نمیشه 

جدایی بهترین راهه

اعصاب روانتو نابود میکنه 

اصالتا تهرانی هستید یا شمام مشهدی هستید؟تفاوت فرهنگی اگه دارید دیگه بدتر